İndex Almış Video altında "Resmi" ifadesinin sebebi nedir.

westlife26

Kayıtlı Üye
Selamlar arkadaşlar özgün kanalımdaki videoların indexlerini kontrol ettiğimde bişey dikkatimi çekti 4k aboneli bir oyun kanalının videosu aylardır en tepede ve altında RESMİ yazıyor,bunun anlamını bilen varmıdır.
iyi forumlar.

bi anlamı yok kafasına göre koyuyo onu yt çizgi filmlerde bile var.
ayrıca başlık da çok açıklayıcı

videoyu ilk sen yüklemişsindir ya da tamamen özgün gözüktüğü için geliyor bazen,bir sıkıntı yok aramalarda en üstte çıkarsın...

Youtube işlerinde fazla mantık aramak doğru olmuyor. :) Kafasına göre resmi diyesi gelmiş, benim de resmi yazan videolarım var ama alakası yok.

Böyle şeyleri çok kurcalamamak lazım, boşverin parası gelsin sıkıntı çıkarmasın yeter. :)

İzlenim dışında bi işe yaramaz video flag ve telife karşı yine savunmasız.

Bu şekilde konu başligi acmak yasak. Sevgili modlar konuya lutfen

Teşekkürler arkadaşlar bu olayı bilen yok ben en iyisi youtube'a sorayım :)cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Videoyu ilk siz attıysanız ve hızlı izlenim olduysa video'da o resmi yazısı çıkabiliyor. Bu kadar basittttttt

arkadaş bi soru sormuş şikayet etmenin mod çağırmanın bi manası yok sorunun cevabı
youtube kafasına göre genellikle başta çıkanlara koyuyor o resmi damgasını çok bi problem yaratmıyor rahat ol

Benim kanaldaki videolardada oyle ilk ben atip ilk haftasinda 40k oldugu icin resmi yazisi geliyor ilk yukleyen sen oldugun icin icin boyle aramara ilk sirada olursun onun disinda onemsiz faydadi yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri