İndex Sorunu Çığ Gibi Büyüyor! (Yanlış index)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,

Google'da videoların index almama sorunu her geçen gün artıyordu ancak bu sefer benim sorunum başka.
Video çıkar çıkmaz yüklediğim ve doğru bir şekilde index attığım video 100k'yı geçti.
Ancak google submit url'nin yanlış attığı index yüzünden aynı türde başka bir videom 1k bile olamadı.

Tüm ilklerin benim başıma geldiği gibi bu yanlış index sorunu da ilk defa benim başıma geliyor sanıırm.

Şimdi yanlış index nedir?

1-) Yanlış index videoya index attıktan sonra urlsini arattığımızda video başlığı kısmında açıklamanın çıkması.(çareyi başlığı açıklamaya eklemekle buldum.)
2-)Videoya index attığımızda küçük resimin çıkmaması.Sanki video gibi değilde bağlantı gibi index atması.Bu şekilde atılan indexlerde videolarımız google Video aramalarında çıkmayacaktır.

Şimdi daha önce başına bu iki yanlış index türü gelmiş olan arkadaş var mı?
Varsa nasıl bu sorunu çözdüklerini yazarlarsa çok makbule geçer.
Anlık video yüklediğim için index atmak zorundayım.2-3 gün beklersem 0 izlenimde kalır video.Herkese bol kazançlar.

Aynı sorun bende de var hocam, dün sıfırı çektik resmen. anında indexten para kazanan bir insanım ben, büyük bir sorun vardı dün. hala aynı sorun devamsa bu aksam da bir şey kazanamayacağız anlaşılan.

Aynı sorun bende de var hocam, dün sıfırı çektik resmen. anında indexten para kazanan bir insanım ben, büyük bir sorun vardı dün. hala aynı sorun devamsa bu aksam da bir şey kazanamayacağız anlaşılan.

aynen kaç gündür boşa çalışıyorum.Anında index olmassa ben bu sektörü bırakırım :)

aynen kaç gündür boşa çalışıyorum.Anında index olmassa ben bu sektörü bırakırım :)

sen muhtemelen benim sektördesin :) dediğin gibi anında index şans eseri olmaya başladı. 4 saat sonra yükleyen adam en başta çıkabiliyor, hayırlısı bakalım umarım düzelecek bir durumdur.

İndex genel bir sorun gibi gözüküyor şuanda. Fakat bunun için iyi bir otomatik imleme programı şart oldu..

Indexlemede bir sorun gozukmuyor. Indexe etki eden etkenlerden birisi kanalin durumudur. (Eskiligi, yeniligi, telifi var mi , 3.tarafi var mi vs vs ) Videoyu ilk atar iseniz ve buna eminseniz , ustune indexte cikmiyor ise sorun hesabinizdadir. Zira atigim her video 2 dakika icinde indexe yansir benim hesaplarimin.

Indexlemede bir sorun gozukmuyor. Indexe etki eden etkenlerden birisi kanalin durumudur. (Eskiligi, yeniligi, telifi var mi , 3.tarafi var mi vs vs ) Videoyu ilk atar iseniz ve buna eminseniz , ustune indexte cikmiyor ise sorun hesabinizdadir. Zira atigim her video 2 dakika icinde indexe yansir benim hesaplarimin.

Kanalım 1 ay önce açılmış telif,3.taraf vs vs hiçbiri yok.Videoyu ilk atan değilim tabii ki.2. veya 3. oluyorum genelde ama ilk atanlar index atmıyor buna eminim.Siz index atmadığınız halde videonuz aramalarda çıkıyor mu url yi arattığınız zaman?
Ayrıca şuan sorun index değil,yanlış index.Aramalarda çıkıyor ama küçük resim çıkmıyor :mad:

Bu sorun ciddi bir sorun olmaya başladı hemen hemen ilk attıgım her video daha sonra atandan sonra indexleniyor yada hiç indexlenmiyor

Kanalda hiç bir uyarı yok bütün ayarlarıda tamam olmasına ragmen

NOT : telifli kanala attıgım kısa videolar telifsiz ayrı hesapdaki kanaldan dha cabuk indexleniyor bu da ayrı bir karmaşa.

Bu index şans işine döndü iyice. Çözümü varsa dört gözle bekliyorum.

Bu sorun ciddi bir sorun olmaya başladı hemen hemen ilk attıgım her video daha sonra atandan sonra indexleniyor yada hiç indexlenmiyor

Kanalda hiç bir uyarı yok bütün ayarlarıda tamam olmasına ragmen

NOT : telifli kanala attıgım kısa videolar telifsiz ayrı hesapdaki kanaldan dha cabuk indexleniyor bu da ayrı bir karmaşa.

Bu index şans işine döndü iyice. Çözümü varsa dört gözle bekliyorum.

Kardeşim ben hiç index atmadan indexlenen bir videoma rastlamadım desem

Merhaba arkadaşlar,

Google'da videoların index almama sorunu her geçen gün artıyordu ancak bu sefer benim sorunum başka.
Video çıkar çıkmaz yüklediğim ve doğru bir şekilde index attığım video 100k'yı geçti.
Ancak google submit url'nin yanlış attığı index yüzünden aynı türde başka bir videom 1k bile olamadı.

Tüm ilklerin benim başıma geldiği gibi bu yanlış index sorunu da ilk defa benim başıma geliyor sanıırm.

Şimdi yanlış index nedir?

1-) Yanlış index videoya index attıktan sonra urlsini arattığımızda video başlığı kısmında açıklamanın çıkması.(çareyi başlığı açıklamaya eklemekle buldum.)
2-)Videoya index attığımızda küçük resimin çıkmaması.Sanki video gibi değilde bağlantı gibi index atması.Bu şekilde atılan indexlerde videolarımız google Video aramalarında çıkmayacaktır.

Şimdi daha önce başına bu iki yanlış index türü gelmiş olan arkadaş var mı?
Varsa nasıl bu sorunu çözdüklerini yazarlarsa çok makbule geçer.
Anlık video yüklediğim için index atmak zorundayım.2-3 gün beklersem 0 izlenimde kalır video.Herkese bol kazançlar.

valla acelem var dısarı cıkıyorum okuyamadım konunuda kıssadan ndex almasında sorun varsa örnek : ahmet geldi videosunun açıklmasını da
ahmet geldi. noktaya dikkat ! şeklinde yaparsan doğru bir şekilde ndex alır. ayrıca da noktalı açıklamada seo açısından. açtığım her yabancı kanaldakı 3 5 vıdeom dama bu sayede lk sayfada sıralanır

index ile en çok mücadele edenlerden biri olarak şuanda ben de index atmama veya yanlış index sorunu yok index olarak başlığı atıyor doğru şekilde ama küçük resim bir süre sonra çıkıyor sanırım

Attığım bazı videolar 10 dk sonra index alıyor kıl oluyorum.Bazıları daha da geç.Submit url de işe zor yarıyor.

valla acelem var dısarı cıkıyorum okuyamadım konunuda kıssadan ndex almasında sorun varsa örnek : ahmet geldi videosunun açıklmasını da
ahmet geldi. noktaya dikkat ! şeklinde yaparsan doğru bir şekilde ndex alır. ayrıca da noktalı açıklamada seo açısından. açtığım her yabancı kanaldakı 3 5 vıdeom dama bu sayede lk sayfada sıralanır

Mesele küçük resimin çıkmaması hocam

index sorunu bendede var. :( son iki gündür yüklediğim diziler index almıyo, izlenmiyo öne çıkmıyo bile. :) ama günler önce hep önde hatta resmi oluyodu )

Submit url sonunda bozuldu.
İsteğiniz reddedildi. Nedeni: ?ste?iniz ?u anda i?lenemiyor. L?tfen bir ka? g?n i?inde yeniden deneyin.

Diyor :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri