İndex Sorunu Çözümü

slowloris

Yasaklanmış
beyler index sorununuz varsa çözüm şu en azından bende işe yaradı ilk önce videoları gizleyin sonra liste dışına alın daha sonra genel yapın bende işe yaramıştır 2 gündür index almayan videolarıma izlenim geldi hayırlı kazançlar

bu ayar değişikliklerinin aralığı nedir peki hocam ?
kaç dakika/saat arayla bu işlemleri yaptınız

beyler index sorununuz varsa çözüm şu en azından bende işe yaradı ilk önce videoları gizleyin sonra liste dışına alın daha sonra genel yapın bende işe yaramıştır 2 gündür index almayan videolarıma izlenim geldi hayırlı kazançlar

nasıl yani? videoyu ilk gizlide attın sonra liste dışına aldın sonra genel yaptın öyle mi? aynısını yapmıştım bende işe yaramadı.. daha fazla deneme yaparak sonucu yazar mısınız,

hangi aralıklarla yapıyoruz bunu?

nasıl yani? videoyu ilk gizlide attın sonra liste dışına aldın sonra genel yaptın öyle mi? aynısını yapmıştım bende işe yaramadı.. daha fazla deneme yaparak sonucu yazar mısınız,

önce yüklemiştim başlığı vs girmiştim sonra izlenim almadı bende gizleyip liste dışı yapıp tekrar ggenel yaptım eğer bu işe yaramazsa başlığı değiştirip tekrar eski başlık yap o da işe yaramzsa kanalın ismini değiştir mutlaka bu çözümler ile index alırsınız

Arkadaşlar videonuz o günkü çok paylaşılan videolardan biri ise bir türlü index almıyor çünkü aynı başlıkta birçok video var. Bende videomun adını saçma sapan bir şey yapıp attım youtube a anında index aldı daha sonra ismini yapmak istediğim şekle çevirdim ve arama bölümde gözüktü sizde bi deneyin.

Arkadaşlar videonuz o günkü çok paylaşılan videolardan biri ise bir türlü index almıyor çünkü aynı başlıkta birçok video var. Bende videomun adını saçma sapan bir şey yapıp attım youtube a anında index aldı daha sonra ismini yapmak istediğim şekle çevirdim ve arama bölümde gözüktü sizde bi deneyin.

Normalde mutlaka isim degistirip atarim zaten ama bununla ilgisi olduğunu düşünmüyorum hocam

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aramalarda çıkmıyordu denedim 1-2 videom arama ve ilk sayfada gözüktü. Yöntem yarıyor olabilir deneyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri