İndex Sorunu mu Var (2016)

1 saat içinde 50 k izlenme oynaması hiç hoşuma gitmedi bi bityeniği var gibi hissediyorum çok dalgalanma var

İzlenimin yansıması belli bir süre duruyor ortalama 18-24 saat arası sonra izlenimi komple yansıdıyor.

İndex sorunu yok 5-10 saniye içinde aramada attığım videolar.

sabahtan beri kafayı yedim tüm kanallarda izlenmeler çok aşırı düşüktü..az önce kanal takipe baktım hepsinin izlenmeleri bir anda artmış.

Bende kanal takipten şimdi tüm kanalları güncelleyip baktığımda dengesizlik görüyorum bazı günler 1k zor gören kanal bazı günler 10k üzeri izlenim almış. Ama genel olarak bir artış var.

düzelmedi hala :( mayısta bari normal seyrinde gitse izlenimler.

hocam izlenimlerde sıkıntı var hemde 1 haftadır ... herkez dalgalanma diyor ama anlamadım gitti ...

Benim bu konuyu açtığım zamanda 9 kanal yapmıştım, bu kanallar 2 gün sonra index aldılar
7 tanesi index aldı yani 2 tanesi hiç izlenmedi
Sizinde index almayan kanallarınız 2 3 günde index alıcaktır

23 nisanda algoritma değişikliği olmuş. büyük kanallar çıkış yaparken küçük kanallar düşmüş.

yani anlayacağınız youtube küçük esnafı bitirmeye çalışıyor :)

Önemli olan index değil. İndex ellede yapılır. Önemli olan sıralama sorunu. Sıralamalarda gerilere atıyor sanırım.

İndex ve sıralamayı karıştırmayın.

Hey ay adsenseye bağlı 4 hane getiren kanalım , bu ay ödeme eşiğini geçebilecek mi diye düşünüyorum... Artık siz düşünün bendeki düşüşü de..

sizin dustu dediginiz zamanlar bende izlenimler normaldi simdi artti diyosunuz bende de yari yariya dusus var hic olmazdi cok garip

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri