İndex Sorunu [TEK KONU]

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
1 haftadır kanalımın biri index almıyor. ne yaptıysam aldıramadım

her index sorunun altından bir güncelleme çıkıyor.

İndex almıyor yine ya. Başladılar yine bişeyler yapmaya

ОРТОПЕД diye bir video var tüm gün ana sayfadaydı hanginiz zorluyo bu videoyu akşamdam beri kendimi zor tutuyom açmamak için :DD belliki sağlam index hilesi var her siteyi açan sazan tıklıyor.

---------- Spam Engelliyici 04:22 ---------- Önceki Mesaj 04:20 ----------

Yaw arkadaş ismi yazak derken adamın videosunu ekrana koydum iyimi, gerçi bu sitede szan yoktur editde bulamadım

2 gündür bir index problemi var gibi geliyor bana. Profil resimleri ve küçük resimlerin index alması 24 saati buldu belki geçti bile.. Videolar aynı şekilde bugün izlenim almıyor yeni kanallarda.. Var mı benden başka sorun yaşayan dünden beri?

Hangi kanala atarsam atıym ilk atmama rağmen bi süre sonra index ten düşüyo.. Dün 2 farklı video yla yaşadım bunu.. Saçma sapan bi sorun yüzünden para kazanamıyoruz..

Beyler hayrına şu konuya son yazanlar bi bakın tartışalım bişi yapalım çıldırıcam yoksa.. 2 haftadır index sorunum devam ediyo.. Sırf bu sorun yüzünden beş kuruş kazanamadım.. İlk atmama rağmen index ten düşüyor bi süre sonra.. Dün gece aboneli ve abonesiz iki farklı kanala attım birisi öğlene kadar index teydi şimdi baktım yok.. Napıym ne yapmam gerekiyor ne yapıyorsunuz?
Yardımcı olursanız sevinirim..
[MENTION=10992]Sonk4qy[/MENTION]
@вαттυѕαу

Son düzenleme:
Beyler hayrına şu konuya son yazanlar bi bakın tartışalım bişi yapalım çıldırıcam yoksa.. 2 haftadır index sorunum devam ediyo.. Sırf bu sorun yüzünden beş kuruş kazanamadım.. İlk atmama rağmen index ten düşüyor bi süre sonra.. Dün gece aboneli ve abonesiz iki farklı kanala attım birisi öğlene kadar index teydi şimdi baktım yok.. Napıym ne yapmam gerekiyor ne yapıyorsunuz?

aynı sıkıntı bendede var bu ara bu 301ciler yüzünden güncel içerikte içerikler kayboluyo başka bi açıklama bulamadım

[MENTION=10992]Sonk4qy[/MENTION]
@вαттυѕαу

özelden yaz

Videoları HD yüklerim hep etiketlerinide özenle girerim. Başlığımda her zaman yt de olmayan başlığı seçerim. Küçük resmi dahi yt de olmayan küçük resimlerden seçerim.

Bu şekilde index problemi yaşamıyorum

Videoları HD yüklerim hep etiketlerinide özenle girerim. Başlığımda her zaman yt de olmayan başlığı seçerim. Küçük resmi dahi yt de olmayan küçük resimlerden seçerim.

Bu şekilde index problemi yaşamıyorum

"Başlığımda her zaman yt de olmayan başlığı seçerim" bu cümle önemli olabilir hocam.. Deniycem teşekkürler..

"Başlığımda her zaman yt de olmayan başlığı seçerim" bu cümle önemli olabilir hocam.. Deniycem teşekkürler..

hemde çok önemli bence hocam Youtube yeniliği seviyor bunu hepimiz biliyoruz :)

içeriğinizin başlıklarına küçük yenilikler ekleyerek başlık oluşturmanız bu doğrultuda etiketleri girmeniz yararınıza olucaktır :)

Yemek tarifi gibi anlatmışsınız hocam :D çok teşekkürler.. :D

hahaahah :D :D :D

Önce videolarımızı 90CPU da ısıttığımız render a yerleştiriyoruz. bir taraftanda üzerine sos olarak ekleyeceğimiz küçük resimlerimizi bilgisayarımıza indiriyoruz.videomuz renderdan çıktıktan sonra baharat olarak etiketlerimizi serpiştiriyoruz . :D :D :D :D :D :D :D

İndex sorunu yine mi başladı.
3 eski ve 2 yeni kanala attığım videolar 4 saat oldu daha indexlenmedi.

index sorunu var sanırsam 30 dk önce attıgım içerik abonelerle 90 izlenim oldu fakat aramada cıkmıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri