Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaslar
Ben gunluk 2000 kadar video yukluyorum videolar index almiyor sanirim ve izlenim acisindan cok buyuk sikintilar yasiyorum. Index sorunu acisindan yardimci olabilicek birileri var mi ?
Merhaba arkadaslar
Ben gunluk 2000 kadar video yukluyorum videolar index almiyor sanirim ve izlenim acisindan cok buyuk sikintilar yasiyorum. Index sorunu acisindan yardimci olabilicek birileri var mi ?
www.youtube.com/user/Kanalınızınadı/feed şeklinde ping servislerine ping atın etkisi olacaktır. Ama 2k videoyu atıp sonradan bu videoların hiçbir sosyal medya veya referal sitelerden ziyaretçi ulaşmadıkdan sonra indexlenme işlemi yavaş ilerler.
Google Blog Arama Ping Hizmeti
hep aklıma takılıyor feed olmak zorundamı videos olsa olmuyormu?
Bu soruna da cozum getiriyoruz arkadaslar,beklemede kalin![]()
arkadaslar tesekkurler yorumlar cok guzel. Karar veremiyorum yani diyorum 200 kanal acayim boyle video yukleyeyim bu izlenmeme sorunu cok karsima cikmaya basladi onceden boyle degildi ne yapmamiz lazim artik sizce arkadasimizin dedigi gibi az video guzel etiket falan mi ?
---------- Mesaj saat 21:45:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:43:55 civarında gönderildi. ----------
Oyle birsey varsa super olur gercekten![]()
Youploader Masaustu Youtube Botu ' nu takipte kalin hocam.
kısmi olarak yaparsın çünki hepten imkansız sesi görüntüyü bende geçiyorum ama dünya engeli geçilmiyor
Bu soruna da cozum getiriyoruz arkadaslar,beklemede kalin![]()
Buna çözüm getirdiğin gün,spama %100 geçiş yapacağım gündür.
Bir deneme yaptım sabah 30 video attım akşam izlenimler 1-2 civarıydı.
Akşam 30 video attım hepsine tek tek index attım
Sabah kalktığımda izlenimler 15 20 civarıydı![]()
Hocam iste benimde durum bu su index isi kotu oldu tek tekde ugrasilmiyor![]()
İndex attigim videolar 10 15 atmadiklarim 1 2 bi cozsen
Keske hocam bende video yukluyorum yukluyorum diyorum niye olmuyor en sonunda boyle anladim bakalim simdi su index isine care bulmamiz lazim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.