İng Adsense Bağlı Youtube Kanalını TR'ye Taşımak?

• Kullanıcı cesur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

cesur

Kayıtlı Üye
pinsiz ingiltere hesabına bağlı 2 kanalım var. 1inde izlenimler vs yerlerde, diğeri şu an tuttu gibi. Tutan kanalı riske atmamak için boş kanalı farklı adsenseye taşımak istiyorum. İNG hesabına bağlı Boş kanalı, PİNLİ Türkiye adsense hesabına taşısam, bir arıza çıkar mı?

pinsiz ingiltere hesabına bağlı 2 kanalım var. 1inde izlenimler vs yerlerde, diğeri şu an tuttu gibi. Tutan kanalı riske atmamak için boş kanalı farklı adsenseye taşımak istiyorum. İNG hesabına bağlı Boş kanalı, PİNLİ Türkiye adsense hesabına taşısam, bir arıza çıkar mı?

Büyük olasılıkla çıkar çok riskli hareket bana göre.Geçen senenin yılbaşında tr adsensede sorunlar olduğu için böyle adsense lokasyon değiştirme deneyenler vardı ama başarısız olmuşlardı sanırım.

Büyük olasılıkla çıkar çok riskli hareket bana göre.Geçen senenin yılbaşında tr adsensede sorunlar olduğu için böyle adsense lokasyon değiştirme deneyenler vardı ama başarısız olmuşlardı sanırım.

bu durum spam/özgün farketmeksizin sıkıntı yaratır mı? spam çalışmıyorum çünkü

Bundan emin değilim işte :) Bana sorarsan yine risk var ama youtubenin yabancı desteğiyle mailleşip öğrenebilirsin.

endişelendim, bundan önce birine daha sormuştum o da çok riskli hareket demişti geri adım attım an itibari ile :) hiç riske atmıyayım dertsiz başa dert almanın gereği yok gibi

sorun olabiliyor. sorun olursada itirazda stesen, açılmaması yonunde düşünüyoruz diye olumsuz cevap maili alırsın. Bence rahatını bozda. kendi haline bırak.

adsensede kullanmadığın boş kanaldan bahsediyorsan benim kanalı olmayan cok adsensem var .... tabi spam yapıyorsun spamda herşey risk birşey olmaz garantisini kimse veremez bu sitede... google bile kendi sistemini spam görüyor düşün yani ...

Hocam şu an adsense taşınmıyor.. Geçen bir konuyada yazdım.. 1 haftadır 1 kanalı taşıcam izin vermiyor youtube.. Hata olarak "Bu URL, AdSense'e kaydolmak için kullanılamaz." hatası veriyor ama url yi kendi otomatik dolduruyor ve taşımak istediğim kanalın url si...Bu para kazanmalarla beraber ortaya çıkan bir sorun.. Sanırım youtube onada bir güncelleme getirecek...

Hocam şu an adsense taşınmıyor.. Geçen bir konuyada yazdım.. 1 haftadır 1 kanalı taşıcam izin vermiyor youtube.. Hata olarak "Bu URL, AdSense'e kaydolmak için kullanılamaz." hatası veriyor ama url yi kendi otomatik dolduruyor ve taşımak istediğim kanalın url si...Bu para kazanmalarla beraber ortaya çıkan bir sorun.. Sanırım youtube onada bir güncelleme getirecek...

Daha dün taşıdım

sorun olabiliyor. sorun olursada itirazda stesen, açılmaması yonunde düşünüyoruz diye olumsuz cevap maili alırsın. Bence rahatını bozda. kendi haline bırak.

En iyisi kendi haline bırak bak hocam dediğin gibi o zaman.. diğer kanala da çalışmaya başlayacağım pek yakında korktuğum kısım o kanal da tutarsa gelecekte ayrı adsenseye taşımak daha da riskli hale gelcek gibi benim için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri