İngiliz Gercek Hattı İle Online Onaylama

memobg94

Kayıtlı Üye
Bismillahirrahmanirrahim

Arkadaslar merhaba suan ıngılterede oldugum ıcın onlıne onaylama yapabilme imkanım var sadece trye gelmem yakın zamanda biraz zor.

Sadece Salı Gunleri Tr Saati ile 15.00 ve 03.00 Saatleri arasında iş teslimatı yapabiliyorum.

Ama normal hergünde Tr saati ile gece 04.30dan sonra 3 saat kadar bir online sürem oluyor skypeta hep açık konumda yardımcı olmaya çalışırım o saatlerdede.
İşte çalıştıgım için sadece salı gunleri izinliyim diger günlerdede çalışma saatlerim cok esnek ve tr saatiyle uyumlu degıl gece onlıne oldugum yukardaki saat aralıgında 04.30dan sonra pc başındayım yinede sipariş teslim etmeye çalışırım hergün

Hertürlü Gmail Facebook Knight online oyunların dogrulamaları tum dogrulamalarınız hızlı bir şekilde online olarak yapılır

Sistemin İsleyiş Şekli Skype Üzerinden Telefon dogrulaması için numara istiyorsunuz

Numaralar +44 yani 0044 olarak başlıyor ingiltere gerçek hatları

numarayı aldıktan sonra kodu yollatıp engeç 1dk içinde kodunuzu almış oluyorsunuz bunun garantisini sadece salı gunleri izinli oldugum iş alımlarının açık oldugu için garanti veriyorum yukardaki saat aralıgında.

Normalde Kanal Tesliminde onaylanmış şekilde teslim etmek isterdim ama hem kanallarınızın güvenliği hemde kapanmaları önlemek için bu daha güvenli kendi fikrim

Konuda Fazla Profesyonellik beklemeyin :) Basitçe Anlatılmış Şekli Paranı Yatır Bakiyen Kadar Numara İste Dogrulamanı Al Alışveriş Sonlansın :)

İnanın evde sadece pcde çalışıp boş vaktim olsaydı Daha Professyonel bir konu olurdu ama Elden Gelecek Birşey Yok :)

En az Sipariş 5 TL yani 5 dogrulama hakkınız oluyor

Ödeme Yöntemleri=Paypal Webmoney Ziraat Bankası

Fıyat: Her Dogrulama İçin 1 TL Dolar Bazında 0.37 Dolar

Örnek 20TL yatırıp excelde bakiye açılıp 5 dogrulama şimdi 15ini sonra olarakta yapabilirsiniz şuanlık her 2haftada bir 150 hat temin edebiliyorum güncel olarak 1300 dogrulamalık stoğum vardır.

izin günlerimi boş geçirmektense bu işe girmeyi tercih ettim allah sonumuzu hayır etsin inşALLAH.

Son düzenleme:
hayırlı olsun hocam :)

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı olsun hocam ama konuyu bu şekil çıkın çarşısı gibi rengarenk yapmasaydınız daha da bi güzel olurdu sanki mesela benim şuan bu yazıyı yazdığım font ve size da yani ama tabi yine siz bilirsiniz...

konuyla hiç ilgilenmemiş sadece acılmış havasıda vermek istemedim hocam :) sagolun öneriniz için :)

Dedigin gibi gercek hat ise onay yapar ama diger tum sistemlere kapalı twitter bu aksam calısalim denemelik bi 5 tane alayim

iş alımları açıktır yarın hertürlü dogrulamalarınız seri şekilde yapılır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri