İngilizce Animasyonlu tarih kanalım

İsmetCanpolat

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Kendimi yeteri kadar geliştirdiğimi düşündüm ve Türkçe Animasyonlu kanalımın yanında İngilizce kanalımı da açmış bulunmaktayım,videoları hazırlarken boş durmayıp how to? videoları da çekiyorum,bunun dışında eğitim videoları da ekleyeceğim.Ana videolar tarih videolarım olacak ve bu çevrede döneceğim.
YOUTUBE KANALIM
https://www.youtube.com/channel/UCOBwoRK-_Ii5pJ2JbWlPgVg

https://www.youtube.com/watch?v=AR6bfNsUfIo
EDİT; Konunun çoğu yeri güncellendi ve son posta videolar eklendi.

Son düzenleme:
animasyonlarını merak ettigim icin eski kanalını buldum bence karakterlerinde el ve ayak kullanmalısın biraz daha zor olacak daha dogrusu ugraştıracak ama güzel olur diye düşünüyorum başarılar

O tarz farklı bir tarz, zaten bir tek ben yapıyordum Türkiye'de. Ama ingilizce versiyonu vardı. Buda beni üzmekteydi.Tam özgün olmadığımı düşünüyordum.1 ay içersinde binlerce izlenme aldım.Kendimi sürekli geliştirdim ve çok daha güzel şeyler çıkartıyorum artık.O videolar 1 haftada hazırlanıyordu.Artık 1 ayda 1 tane hazırlayabileceğim.
Yakında Disney'i kıskandıracağım Sırf onun için profesyonel çizim tableti falan aldım.

New Update ; Animasyonlarımın nasıl olacağı hakkında fikir sahibi olmanız için ,birkaç adet video yayınladım ana posttan ulaşabilirsiniz.
Bütün parçalar different layerlarda böylece her parçayı ayrı ayrı yönetip evirip çevirebilme olasılığınız bulunmakta.

İngilizce Animasyon kanalım

Animasyonlarla tarihi konular anlatmak istiyorum ,onun için de çizimlere başladım.İleride ,çok büyük bir sinematik evren de yaratmak istiyorum ,bakalım.Ayın 1'ine videoyu yetiştirmeye çalışıyorum.Ama yapmam gereken ,en az 200 tane karakter parçası,silah,zırh var bunları yaparken de ,videoya çekip how to şeklinde ,20 snlik ile 2-3 dk lık videolar halinde yayınlıyorum.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri