İngilizce bloga makale yazdırmak

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

mumru

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar daha önce website işleriyle uğraşan oldumu yabancı bir blog acıp mesela saglıkta bir branş üstüne ing makale yazdırıp biryerlere gelen oldumu gelir gideri kurtarırmı web site işlerine girmek istiyorum

İngilizce de tutunmak biraz daha zor hocam dünya geneli olduğu için. Ama çok fazla yoğunlaşılmamış kategori üzerinden site açarsanız tutabilir. Tamamen size bağlı durum. Siteyi sürekli güncel tutup, içi dolu boş kelimelerle süslenmemiş ziyaretçiyi tatmin edecek içerikler eklemeniz gerekecek. Biraz da sabır gerekiyor. Zamanla olur herşey deneyin bence.

rekabet ingilizce ve sağlıkta çok büyük olabiliyor. Çok spesifik konular seçip nokta atışları yapmak gerek.

peki öneriniz varmı hocam. [MENTION=8604]makroserver[/MENTION] [MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION]

peki öneriniz varmı hocam. [MENTION=8604]makroserver[/MENTION] [MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION]

Aslında ilkbaharda yabancı siteler açmıştım 10 adet aynı kategorili ve makale yazdırmıştım hepsi için ama youtube ile ilgilendiğim için domainler ve makaleler öyle kaldı hala da elimde kullanmadım. Şuan türkçe site açtım ingilizce sitelerim hala kapalı. İngilizce sitelerim yabancı şehirlerdeki gezilecek yerlerdi. 10 domainin her biri bir şehirdi mesela. Yazdırdığım makaleler de o şehirde gezilecek noktalardı.

Hocam ingilizcede güncel olursanız harıka kazanç getirir.Yani kaliteli ziyaretçilerin olur.

Hocam ben bu işleri yaptığımda long tail keyword calısırdık.Su an piyasa nasıl bilmiyorum.Long tail keyword olayını araştırabilirsiniz.

İngilizce de tutunmak biraz daha zor hocam dünya geneli olduğu için. Ama çok fazla yoğunlaşılmamış kategori üzerinden site açarsanız tutabilir. Tamamen size bağlı durum. Siteyi sürekli güncel tutup, içi dolu boş kelimelerle süslenmemiş ziyaretçiyi tatmin edecek içerikler eklemeniz gerekecek. Biraz da sabır gerekiyor. Zamanla olur herşey deneyin bence.

rekabet ingilizce ve sağlıkta çok büyük olabiliyor. Çok spesifik konular seçip nokta atışları yapmak gerek.

Aslında ilkbaharda yabancı siteler açmıştım 10 adet aynı kategorili ve makale yazdırmıştım hepsi için ama youtube ile ilgilendiğim için domainler ve makaleler öyle kaldı hala da elimde kullanmadım. Şuan türkçe site açtım ingilizce sitelerim hala kapalı. İngilizce sitelerim yabancı şehirlerdeki gezilecek yerlerdi. 10 domainin her biri bir şehirdi mesela. Yazdırdığım makaleler de o şehirde gezilecek noktalardı.

skypedan konusalımmı hocam .

ingilizce değil de türkler bu aralar almanca saç stilleri ve sağlık sitelerine baya yükleniyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri