İngilizce Eğitimi konusunda bir kaç soru

youktube

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba.
İngilizce eğitimi konusunda uzman yerlerden eğitim alamıyorum yaşadığım yer itibari ile ancak temeli sağlam bir şekilde artık bu iş için zaman ayıracağım. Acaba sizlerin önerebileceği yöntem, kitap, eğitim seti gibi birşey var mı ? Amacım iki kelime öğrenip bırakmak falan değil yakın bir zamanda sadece konuşmamı ilerletmek için yurt dışınada çıkmayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

daylight ilk 30 ders türkçe anlatım
efu ilk 30 ders. ingilizce anlatım ama tam çömezler için.
ve Penguin Readers Level 1-2-3 çok temel hikaye kitapları.

Sonrasında yolunu kendin çizeceksin.Zira sürekli aktif kullanman lazım ingilzceyi.Bende yarım yamalak ama bunlarla temel yaptım fakat bi yerde tıkandık. :)

Arkadaşlar merhaba.
İngilizce eğitimi konusunda uzman yerlerden eğitim alamıyorum yaşadığım yer itibari ile ancak temeli sağlam bir şekilde artık bu iş için zaman ayıracağım. Acaba sizlerin önerebileceği yöntem, kitap, eğitim seti gibi birşey var mı ? Amacım iki kelime öğrenip bırakmak falan değil yakın bir zamanda sadece konuşmamı ilerletmek için yurt dışınada çıkmayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Chatroulette, ben bu şekilde geliştirdim :)

Hocam Malta'ya git.. dil okulları var.. Önümüzdeki kış sezonu için kayıt olabilirsin.. 3-4 ay orda kal öğrenirsin..

daylight ilk 30 ders türkçe anlatım
efu ilk 30 ders. ingilizce anlatım ama tam çömezler için.
ve Penguin Readers Level 1-2-3 çok temel hikaye kitapları.

Sonrasında yolunu kendin çizeceksin.Zira sürekli aktif kullanman lazım ingilzceyi.Bende yarım yamalak ama bunlarla temel yaptım fakat bi yerde tıkandık. :)

Hocam tıkandığım yerde profosyonel yardım alıp ardından bir kaç ay yurtdışına gideceğim ancak belli bir seviyeyede gelmem lazım en azından konuşayım biraz, oraya gidip bize gelen yabancıların ''Tultan amet'' demesi gibi konuşmak istemiyorum

yabancı dizi izleyerek ingilizce öğrenilmiyor ya benim aklımda kalanlar

maybe = belki yeap= evet böle 5 6 kelime felen işde ingilizce kursu alman lazım

hocam ciddi ciddi konuşmak ,öğrenmek istiyorsan yurtdışına gidecen imkanın varsa.yok ça t pat konuşayım az buçuk derdimi anlatayım diyorsan set,kitapla belki olur ama ben onları kullananda biliyorum turistin biri gelip bişey sorar diye yolunu değiştiriyor çoğu.

hocam bende bu sene kursa gitmeyi düşünüyorum. açıkçası çok fazla set indirdim. alt yazılı film izledim ama nafile. eğer ingilizce öğrenilmek isteniyorsa kursa gidilmeli yoksa diğer türlü olmuyor.

Arkadaşlar kursa gitme imkanım olsa giderim zaten ama malesef öyle bir imkanım yok. En azından amerikan dil okulları falan olmaz ancak iyi bir ingilizce hocasından özel ders falan alabilirim en azından grammer boyutunda işe yarar diye tahmin ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri