İngilizce içerik çalışanlar ingilizce biliyorlar mı ?

Tunahan06

Yasaklanmış
Herkes diyor ingilizce çalışın veya ben ingilizce çalışıyorum ama kaynak bulucak kadar ingilizcesi var mı yada translate işimizi görür mü

Belli bir süre sonra ingilizce sana ayak uyduruyor merak etme.

Telif atıcakları videoları tam seçemiyorum mesela türkçe kaynaklarda telif hakkı gelicek videoları az çok kestirebiliyoruz ama ingilizcede sadece görüntü var ses yok gibi birşey :)

Translate devam, zaten aynı kategoride çalışırsan sürekli işin piri oluyorsun :)

İngilizce çalışanların çoğu ingilizce bilmiyor ama çalışmaya başlayınca çoğu az cok öğreniyor :D

valla herkes çok kazandırıyor diye seçiyor ama ben oldum olası böyle işlerde ingilizceyi seçiyorum.

Birşeyi tam öğrenmeden biliyorum diyemem ama uğraş gösteriyorum bu işin dışındada az çok iletişim kurabilicek kadar olsun çoğu grammer bilgisi olsun var diyebilirim. Ama kelime haznem çok yetersiz kendime hedef belirledim bakalım her gün 30-40 kelime yazıyorum ezberliyorum.

Youtube'da pek kullanılmıyor zaten bi çok kısa açıklama girmek durumunda kalmıştım onda birde geçenlerde videolara yönlendirme ekledim şu kutucuklardan onda lazım oldu :) Onun dışında rahat ol sorun çıkartmaz

Ne kadar biliyorsa o kadar kazanıyor. SEO muazzam önemli..

İngilizcen ne kadar iyi ise o kadar kazancına etki eder...Şöyle söyleyeyim ingilizce kanal görüyorum ingilizce google translate ingilizcesi hemen çakıyor. Benim için problem değil ama anadili ingilizce olan kişileri rahatsız edebilir. Ben Amerikada yaşıyorum kaç yıldır. Ana dilim ingilizce oldu anlayacağınız. Geçenlerde bir video paylaştım kanalların birinde, başlıkta bir imla hatası yapmışım. Yorumlarda hatamı yazmaya başlamışlar.

sürekli konuştugum arkadaşlara hep söylerim,ben türkce içerikten para kazanmayı bi türlü beceremedim arkadaş.web sitelerimdede,youtube işindede hep yabancı içerikten kazandım parayı ve öylede devam ediyorum.ingilizce bilmeden,translate ilede kazanılır heralde ama çokda bişey getirecegini pek sanmıyorum ben.bi konuya ne kadar hakimsen,o kadar çok kazanırsın bence.youtube kanalları,facebook sayfaları aldıgım zamanlarda ingilizce olmayan hesaplarla ilgilenmiyorum ben mesela.adamın çok güzel bi sayfası/kanalı var ama içerik almanca,fransızca filan.alsam zarar etmem büyük ihtimal yine kazanırım ama ben anlamadan öyle boşboş ugraşmayı seven birisi degilim.bi işle ugraşıyorsam detaya inebilmem gerekli benim.yoksa içime sinmiyor :)

Dil bilmek büyük artı ama, bilmeden de oluyor. Translate den ziyade youtube arama alanına yazdığınızda aşağıda çıkanlar en çok arananlar onları kullanın yeter. açıklama kısmı Vikipedia, yükleyeceğin vidyoyu sunan başka yerler. Etiketler ben boş bırakıyorum :)

ingilizceyi gözünüzde büyütmeyin kullandığınız bütün araçların dilini ingilizce yapın ingilizce okuyup ingilizce dinleyin ingilizce oyun film dizi izleyin chat odalarında elinizde sözlükle milletle muhabbet edin 1 ay sonra gelip bana tesekkur edin :D

baktım hocam dünyada kullanılan 10 dile actım 10 kanal bir videoyu 10 dilde etiketledim yorumladım isimlendirdim yükledim hep böyle yapıyorumda 10 dil nasıl bileyim ben :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri