İngilizce içerik görüntülenmeme

• Kullanıcı Fredy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Fredy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Birçok kanal araştırdım. Bu kanalların dili ingilizceydi ama konumları türkiye. İncelemelerime göre bu kanalların video sayısı ve kaliteli içerik bakımından sorunları yok ama görüntülenmeleri çok az. Amerikadan ya da başka bir ülkeden izlenme alabilmek için ekstra bir şey yapmamıza gerek var mı?

Video açıklama ve başlık diline göre genelde izleyiciler videolara erişir. Kanal konumunun bir etkisi yok

Ben böyle birşey duydum. Farklı bir sistemin alt yapısı konusunda buna benzer bilgi aldım. O da şöyle, mesela türkiyedesin, ingilizce içerik üretiyorsun ama, Amerikadaki müşteri yada izleyici senin içeriğini arattığında öncelik olarak ona yakın konumdaki içerikler listeleniyor diye duydum.
Olabilir diye de düşünüyorum aslında.

Bilgisayardan Short video yüklerken

Çok teşekkürler arkadaşlar

ilk kurulumu yabanci ip ile yaparsan ve sonraki hesap girislerinde o ip ile devam edersen SADECE bu sebebden bile oylesine actigim cogu kanal siralama aldi ve izlenme kazandi...

Ben böyle birşey duydum. Farklı bir sistemin alt yapısı konusunda buna benzer bilgi aldım. O da şöyle, mesela türkiyedesin, ingilizce içerik üretiyorsun ama, Amerikadaki müşteri yada izleyici senin içeriğini arattığında öncelik olarak ona yakın konumdaki içerikler listeleniyor diye duydum.
Olabilir diye de düşünüyorum aslında.

Bende öle dusunuyorum cunku atıyorum fransızca dilinde videolar izlenmiyor aynı içerigi baska kanal atıyor çatır çatır izleniyor cok sey denedim olmadı aklıma bu geldi benimde kanala yuklenen ip ile izleyici konumu aynı olmalı sanırım bu fark oluyor sanırım cunku tr ip ile attımı izlenmiyor

Bende öle dusunuyorum cunku atıyorum fransızca dilinde videolar izlenmiyor aynı içerigi baska kanal atıyor çatır çatır izleniyor cok sey denedim olmadı aklıma bu geldi benimde kanala yuklenen ip ile izleyici konumu aynı olmalı sanırım bu fark oluyor sanırım cunku tr ip ile attımı izlenmiyor

kategoriyle de alakası var sanki biraz da, İngilizce içerik atıyorum ben de bazı kanallarda çok izleniyor bazı kanallarda az izleniyor. IP tek başına yeterli değil gibi. Kategori ve rekabetin de etkisi fazla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri