ingilizce kategori çalışanlara taktik

Tunahan06

Yasaklanmış
Arkadaşlar forum yarım saattir ingilizce ve herkes nerdeyse her kelimesinde türkçe karekterler kullanıyor youtubede etiket kısmına girdiğiniz türkçe karekterler video hit oranlarını düşürüyor

Hocam ne demek istedin? Hiç bir şey anlamadım sanırım tek ben değil kimse anlamadı. Yoksa gece geç oldu diye benim pil mi bitti.

etiket kısmına girdiğin ğüşiçö yabancı dillerde olmayan harfler yani etiket girerken bu harfleri kullanmayın demek istiyorum

Cevap: Re: ingilizce kategori çalışanlara taktik

etiket kısmına girdiğin ğüşiçö yabancı dillerde olmayan harfler yani etiket girerken bu harfleri kullanmayın demek istiyorum

A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z ukalalık değil amacım tek tek saydım dediğin harflerin hiç biri yok hocam ? demek istediğim ingilizce içerik çalışan adam neden türkçe etiket girsin ?

Re: Cevap: Re: ingilizce kategori çalışanlara taktik

A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z ukalalık değil amacım tek tek saydım dediğin harflerin hiç biri yok hocam ? demek istediğim ingilizce içerik çalışan adam neden türkçe etiket girsin ?

Senin ingilizcen çok iyi olabilir sen translate kullanmıyor olabilirsin ama forumun %99 u transtlate kullandığı için söyleme gereği duydum sen üzerine alınma konuyu. Translateye gir ğşçıö harflerini tek tek yaz sonuca bak

Cevap: Re: Cevap: Re: ingilizce kategori çalışanlara taktik

Senin ingilizcen çok iyi olabilir sen translate kullanmıyor olabilirsin ama forumun %99 u transtlate kullandığı için söyleme gereği duydum sen üzerine alınma konuyu. Translateye gir ğşçıö harflerini tek tek yaz sonuca bak

Sakin olun hocam translate ile ne alakası var bunun translateyi bende hala kullanıyorum kelime çevirilerinde vazgeçilmez bir kere görmedim öyle çevirdiğini yani hadi onu geçtim ingilizcede noktalı harflerin olmadığını bilmeyen varmı ?

Etiketlerle ilgili taktik yazılmıştır umuduyla girdim :/

Cevap: ingilizce kategori çalışanlara taktik

Etiketlerle ilgili taktik yazılmıştır umuduyla girdim :/

Ben bi taktik verim o zaman tek kelimeli etiketleri cok fazla kullanmayın mesela "News" gibi çünkü reklam geliri düşük oluyor. Söyle bir etiketler girilebilir "Breaking News Today" yada "News in US" yada "US Breaking News" gibi.

Not : Kendi calısma katagorim haber oldugu icin böyle örnekler verdim :)

Ben bi taktik verim o zaman tek kelimeli etiketleri cok fazla kullanmayın mesela "News" gibi çünkü reklam geliri düşük oluyor. Söyle bir etiketler girilebilir "Breaking News Today" yada "News in US" yada "US Breaking News" gibi.

Not : Kendi calısma katagorim haber oldugu icin böyle örnekler verdim :)

onlar günlük 5 tl getirir. başka kategoriye yönel bence :))

Hocam ben haber katagorisinde cok iyi bir yerdeyim. Hatta kanalın forumda cok konusuldu. Ben günlük 20-60$ kazanıyorum. Şuana kadar da en fazla günlük 350$ gördüm :) Çok ön yargılısınız hocam :)

---------- Mesaj saat 04:13:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:10:41 civarında gönderildi. ----------

Sirf post olsun diye mi yazdin? Yoksa cidden bu isten anlamiyomusun?

Büyük ihtimalle post kasmak için yazdı :) cevabını da verdim zaten ;) Bugünlerde de post kasmak popüler oldu :D

---------- Mesaj saat 04:14:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:13:01 civarında gönderildi. ----------

Söylemeyi unuttum bu etiket taktiği Muslera06 hocamızın taktiğidir. Muslera hocamızın konularında detaylar mevcuttur ;)

sen ufaksın hala. 2009 dan beri yt dayım ben. istersen istatislik paylaşalım anlık. r10'u bu yüzden seviyorum ergenleri boş konuşanları direk banlıyorlar.

ek olarak. muslera hocanız vs aylık 300k görüyormuş ama buluşmalarında ağzında sigara odada oturacak yer yok ayakta millete selam veriyolar. 300k kazanan bir insani ben deri koltukta elinde viski ile görmek isterim. kekletin kendinizi :))

[MENTION=2251]LooKTeri[/MENTION] bizlere etiket taktiği söylüyor, sen ise onunla dalga geçiyorsun ayıp.

Ayrıca konuyu açan arkadaş bize Türkçe öğretiyor ama kendi Türkçesi Allah'a emanet. Ne sonu belli ne başı.

sen ufaksın hala. 2009 dan beri yt dayım ben. istersen istatislik paylaşalım anlık. r10'u bu yüzden seviyorum ergenleri boş konuşanları direk banlıyorlar.

Senin hic barinamaman lazim o zaman r10'da. Hele bu uslupla hic sansin yok. 5 senedir youtube kullansan nolur? Haber kategorisinin ne kadar genis ve iyi kazandiran bi kategori oldugunu dahi bilmiyorsun.

r10 nickini ver lutfen, senin gibi moronu orda nasil tutuyolar anlamis degilim. Cok merak ettim kim oldugunu.

ek olarak. muslera hocanız vs aylık 300k görüyormuş ama buluşmalarında ağzında sigara odada oturacak yer yok ayakta millete selam veriyolar. 300k kazanan bir insani ben deri koltukta elinde viski ile görmek isterim. kekletin kendinizi :))

Hocam siz bana ufaksın diyorsunuzda sizin yasınızı bilmiyoruz. Bende bu işte 2013 yılı ocak ayından beri yapıyorum. Ben burda boş konuşmadım ayrıca ergenlikde yapmadım. Muslera hocamız aylık 300k kazansa da saygılı birisidir ve kendisini severiz sayarız. Youtube işine başlayanların %70'i Muslera hocamız sayesinde öğrenmiştir bu işi bende dahil. Kafanıza göre atıp tutmayın lütfen.

Çok sevdiğim bir söz vardır. Her şeye verecek cevabımız vardır lakin lafa bakarız laf mı diye bir de söyleyene bakarız adam mı diye ! Serkan abi gönüllerimizin adamı .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri