Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
etiket kısmına girdiğin ğüşiçö yabancı dillerde olmayan harfler yani etiket girerken bu harfleri kullanmayın demek istiyorum
A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z ukalalık değil amacım tek tek saydım dediğin harflerin hiç biri yok hocam ? demek istediğim ingilizce içerik çalışan adam neden türkçe etiket girsin ?
Senin ingilizcen çok iyi olabilir sen translate kullanmıyor olabilirsin ama forumun %99 u transtlate kullandığı için söyleme gereği duydum sen üzerine alınma konuyu. Translateye gir ğşçıö harflerini tek tek yaz sonuca bak
Etiketlerle ilgili taktik yazılmıştır umuduyla girdim :/
Ben bi taktik verim o zaman tek kelimeli etiketleri cok fazla kullanmayın mesela "News" gibi çünkü reklam geliri düşük oluyor. Söyle bir etiketler girilebilir "Breaking News Today" yada "News in US" yada "US Breaking News" gibi.
Not : Kendi calısma katagorim haber oldugu icin böyle örnekler verdim![]()
onlar günlük 5 tl getirir. başka kategoriye yönel bence)
Sirf post olsun diye mi yazdin? Yoksa cidden bu isten anlamiyomusun?
sen ufaksın hala. 2009 dan beri yt dayım ben. istersen istatislik paylaşalım anlık. r10'u bu yüzden seviyorum ergenleri boş konuşanları direk banlıyorlar.
sen ufaksın hala. 2009 dan beri yt dayım ben. istersen istatislik paylaşalım anlık. r10'u bu yüzden seviyorum ergenleri boş konuşanları direk banlıyorlar.
ek olarak. muslera hocanız vs aylık 300k görüyormuş ama buluşmalarında ağzında sigara odada oturacak yer yok ayakta millete selam veriyolar. 300k kazanan bir insani ben deri koltukta elinde viski ile görmek isterim. kekletin kendinizi)
ek olarak. muslera hocanız vs aylık 300k görüyormuş ama buluşmalarında ağzında sigara odada oturacak yer yok ayakta millete selam veriyolar. 300k kazanan bir insani ben deri koltukta elinde viski ile görmek isterim. kekletin kendinizi)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.