Selamun aleyküm ben ingilizce ögrenmek istiyorum bunun içinde kursa gitmem gerekiyor daha önceden ingilizce kursuna gitmiş olan arkadaşlardan bilgi almak için bu konuyu açtım.Önerebileceginiz kurslar varsa yazarsanız sevinirim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Amerikan Kültür Derneğinin Gaziosmanpaşa şubesine gitme.
sözlerim eskişehir kıyaslamasıdır.
amerikan kültür pahalıdır, yuvarlak masa etrafında toparlarlar ögrencileri, 1 tane 23 yaşında hoca denilen, muhtemelen yabancı diller bölümü okuyan bir türk, yada yurt dışından gelmiş ögretmenlik belgesi olmayan birine anlatmaya başlatırlar,
slowly slowly diye diye ders bitertavsiye edilmez.
eskişehirdeki yerel kursları ismen yazmaya bile gerek görmeden tavsiye edilmez.
ben english time eskisehir şubesine gidiyorum hala, 6 cı kurdayım, öncelikle şunu söyleyim, 20 tane hoca varsa en az 10 tanesini denedik ve bildirerek geri yolladık, kimisi hızlıydı kimisi garip, ama kurs yönetimi anlayışla karşıladı, şu anda 1 tanesi öğretmenlerin şefi konumundaki, gerçek mesleği doktorluk olan ama işi bırakıp buraya gelmiş bir hoca, mike adında 1 numaralı kankim , ve alona isminde güzel bir hanfendi giriyor derslere,herşey mükemmel,
smdi ben english timeden memnunum, ama şunlarda gerçek, her kurum gibi english time'yede ödemelerini geciktirirsen başına çökerler, bu konuda pek anlayışlı değillermiş öyle duydum, en cok şikayet bu konuda,
kurs imkanları iyidir, sınıfa yıgılma yapmazlar,binalardan kat kiralamak yerine, binayı komple kiralıyorlar , alan geniş yani,
hocalar[ en azından benimkiler] mükemmel,
en son olarakta, şu kursa gittim hiç bişey öğrenemedim diyenlerin %90ı pratik yapmayanlardır, ne kadar iyi hocanda olsa , ne kadar isteklide olsan, dışarıya çıkınca konuşacagın dil türkçedir, bu yüzden sınıftaki arkadaşlarınla daha samimi olup onlarla vakit geçirmek ve bu vakti ingilizce konuşmaya çalışarak geçirmek önemli,hocalarla aktivite önemli, kahvaltı,bar,sinema,cafe vsvsvsvs.
Aslında benim aklıma gelen bir şey var ama olurmu bilmem. Az çok ingilizcem var. Yani konuşurken yavaş konuşsamda grammerim fena değildir.Bir kaç tane ingilizceyi iyi bilen arkadaş ve hiç bilmeyen veya az bilen 10-15 kişi haftanın belirli günleri toplanabilirsek birbirimize yardımcı olabiliriz. Bu sayede bizlerde pratik yaparak İngilizcemizi daha iyi seviyelere getirebiliri.
Tabi zor bu dediğim ama çok etkili olacağından eminim..![]()
Amerikan kültür tavsiye etmem.
English Time falan iyidir hocam.
şöyle bir şey var hocam, [ biz meslek grubu oldugumuzdan ödev almıyoruz] , her kur yani sınıfta 70 ortalamayı tutturman gerekiyor, bu 70 ortalamayıda , tabi kur süresince tabi tutulacagın 5 sınav, grammar ,listening, speaking reading, writing , [ bizde listening ve speaking birlikte oluyor] , devamsızlık durumu, 3 gün [ bizde 1 günde 4 saat ders oluyor her ders 1 saatten toplamda 12 saat devamsızlık hakkı oluyor] devamsızlık hakkı var, bide ödev olayı var, sınavlarının , devamsızlık ve ödev yapma durumuna bakılıyor, %70 'i gectiysen üst kurdasın, ama geçemediysen veya tekrar yapmak istiyorsan, istersen kasıtlı olarak ortalamanı düşürür, veya zaten başarısız olur tekrar yaparsın.
ücretsiz tekrar olayının tek şartı; [ özel durumlar hariç] devamsızlık sınırını aşmamış olmak. 12 saat yapma gel bedavaya tekrar al kursu.
Hocam siz bu konuda baya uzman olmuşsunuz kendi sitelerinden bu kadar ayrıntıya yer vermemişler.
İngilizce'nin kralı burdahttps://www.youtube.com/watch?v=p66SbFrpd9M
Şaka bir yana Amerikan dil okullarını çok öneriyorlar kurs devamında ve bittikten sonra sürekli gidebileceğin herkesin ingilizce olarak diyaloglar yaptığı sınıflar varmış gelişme için çok güzel aslında kurslar az para almıyorlar imkanın varsa o parayla yurtdışında öğreneceksin en azından türkiye'deki gibi olmaz saatlerce karşılara git ingilizce öğrenmeye çalış mahalleye gel sonra bak "aloo akşam halı saha maçına geliyon mu" filannerde kaldı present continous tensler mensler
![]()
ya hocam ben alt kattaki yönetimle çok diyalog halindeyim, birde hocaların şefi, ve başladıgımdan beri derslerime giren 2 hocayla aram cok iyidir,
inan derslere gitmediğim veya gidemediğim zaman, giderim bi aktiviteye, katılım azsa [ bazen hiç olmuyor] , başlarım hocayla eksik kapatmaya
bu aktivite olayı güzel, kursla işin bitse bile ömür boyu katılabiliyorsun.
şunuda söyleyim; bi kursa yazılmaya karar verdiğin zaman taviz vermeden , net konuşmak lazım, açık kapı bırakmayacaksın onlara, ben ilk kurda 3 hocayı istemediğimi net bir şekilde söyledim. kovdum tabiri caizse![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.