merhaba arkadaşlar, kendi başına ingilizce ögrenmek isteyipte başlangıç seviyesinde olanlar için 1 saatlik ders ve e-book kitabı girişimim var. Bu kadarlık bilgiyle tabi ki ingilizceyi sular seller gibi konuşmanız mümkün degil fakat mümkün hale yollarını ögrenmiş olacaksınız yani işin en etkin şekilde temelini atmış olacak ve sıkılmadan ingilizcenizi nasıl akıcı hale getirebiliceginiz hakkında bilinçli olacaksınız. Özetle tek eksiginiz kelimeleri bilmemek olacak onun dışında size karışık gelen herşey o kadar korkutucu gelmeyecek. temel gramer dersleri, Okuyorum anlıyorum ama konuşamıyorum problemi, kelimeleri kafamda tercüme ederek konuşmaya çalışıyorum belası, akıcı konuşmanın püf noktaları, ingilizce ögrenmenin ve geliştirmenin pratik yolları, kişiye özel takılılan noktalar varsa onlar vs vs. gibi bir çok bilmeniz gereken ve kurslarda bulamayacagınız yardımcı kavramları en pratik ve etkili şekilde ögretiyorum. Bunlara ek olarakta forumun tabiatına daha uygun olarak para kazanması kapalı/kapanmış kanallarınızdan nasıl para kazanabiliceginizi anlatırım ( buda satış için promosyonum olsun
). Bütün bunlar 60tl gibi cuzi bir miktar belirledim. durum böyle böyle. bir hatam/eksigim vs varsa eleştiriye sevinicegim kadar baltalamazsanız onada bi o kadar sevinirim. Teşekkürler