İngilizce Seslendirmiş Olduğum Windows 10 Videosu

Gerçekten Helal olsun. Türkçe ingilizce karışık yapacağına full ingilizce bir kanal aç daha iyi olur. Kanalına gelecek yabancı adam Türkçe içerik görünce abonelikten çıkabilir .

Gayet güzel olmuş zamanla o heyecan gider, kameraya bakış rahatlık nefes kontrolü vs bunla zamanla olacak şeyler... Kategori hakkında pek bilgim yok ancak iyi bir kategoride düzenli içeeik sabırla iyi yerlere gelebilirsiniz zamanla çok daha gelişeceğinizi düşünüyorum

İşede yaramış gibi duruyor yorumlarda yabancı ağırlıklı

öncelikle,tr ile bagını tümden kopar derim hocam.madem bi işe girdin,tamamen ingilizceye yönel.biçok arkadaşımız ingilizceyi düzgün konuşamam,rezil olurum korkusu yaşar ülkemizde her alanda ne yazıkki.ama bunun ne kadar gereksiz bi korku oldugunu hem gerçek hayatda (ülkemize gelen turistlerin konuştugu türkceye bakarak) hem ytdeki özellikle hintli,pakistanlı vb ülkeden olan insanların videolarına bakarak çok net bi şekilde görebiliyoruz.başlarda heyecan filanda olacaktır tabi.zamanla düzelecek,gelişecek şeyler bunlar.tekrar söylüyorum,yerinde olsam trden direkt vaz geçerim... :) kolay gelsin.

Arkadaslar korkmayin yapin , arkadasa helal olsun , onemli olan denemek , istemek ve yapabilmek , bakin hindistanlilara , adamlar yt nin dil sistemine , hindistan ingilizcesini soktular :D http://prntscr.com/tshkb7

Başlamışken hiç bırakmayın hocam.
Zamanla gelişeceksiniz.
Yalnız İngilizce telaffuzlara biraz çalışmanız lazım.
Ve forumda clickbait başlık atmadan konu açtığınız için de ayrıca teşekkürler.

Arkadaşlar hepinize ilginizden ötürü çok teşekkür ederim. Fikirlerinizi değerlendireceğim. Birkaç İngilizce video daha çekeceğim baktım oluyor yeni bir kanal açarım ona özel öyle devam ederim :)
Bu arada geç dönüş yaptım bunun için kusura bakmayın :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri