İngilizcemi geliştirmek istiyorum!

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar okulda öğrendiğimiz kadarıyla ingilizce biliyorum malum yetmiyor.Amacım konuşmaktan çok internet ortamındaki cümleleri anlayabilmek gramer gerekiyor ama cümle kurmak için bazı şeyleri de öğrenmek gerekiyor.Bilgidiğiniz ücretsiz bir program vs. varsa yazarsanız sevinirim.

Kesin cozum ariyorsan iki uc kurus kenara koyup yurt disina cikmalisin.

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------

rosetta stone gramer konusunda gram yardimci olmaz.

İnternetten bişeyler indirip öğrenmek istiyorum.

Ben yazılanları az çok anlıyorum da konuşma vs. gelince tırt :D Yabancı dizi izleyip bolca oyun oynuyorum yetiyor :D

Hocam özkan çelen var. Türkçe anlatıyor. sonra Effortless English, anglo - link var.

ama türkiyede yapman gereken en önemli şey yabancı kitap okumaktır. Bunu Özkan çelen söylüyo. anlasan da anlamasan da okuyun diyo kaba tabirle. Başka voscreen var. Oyun şeklinde. Yabancı film izlemelisin bir de.

Edit: Yabancı bir arşiv vardı *nglish Graded Readers Mega Collection diye. şeyde var **rentte. mp3 şeklinde, dinlerken oku okurken dinle. oh miss.

Son düzenleme:
Rosetta stone istediğin şeyi sana tam olarak verecektir.

Geçe 1 saat çalışmıştım, sabah sokakta yürürken ilginç bir şekilde daha önce okuyamadığım tabelaları okuyabiliyordum. elbette ki doğru bir okuma olmamış olabilir ama tabelalar ilgimi çekmişti ve harflere daha yakın his eddiyordum kendimi. kesinlikle kullan onu. tabi bir de busuu.com gibi bir web sitesine gir orddan da bir kaç yabancı arkadaş edin. Günde yarım saat sohbet et.

Rosetta stone istediğin şeyi sana tam olarak verecektir.

Geçe 1 saat çalışmıştım, sabah sokakta yürürken ilginç bir şekilde daha önce okuyamadığım tabelaları okuyabiliyordum. elbette ki doğru bir okuma olmamış olabilir ama tabelalar ilgimi çekmişti ve harflere daha yakın his eddiyordum kendimi. kesinlikle kullan onu. tabi bir de busuu.com gibi bir web sitesine gir orddan da bir kaç yabancı arkadaş edin. Günde yarım saat sohbet et.

Hangi ülkede yaşıyosunuz siz?

bazı diziler var konuşmaları yavaş olan mesela lost hızlı konuşmuyorlar ilk önce tükçe altyazı izle sonra da ingilizce altyazılı biraz sıkıcı olur aynı bölümü 2. kez izlemek ama daha kolay öğrenirsin birde gramere çok önemli değil ilk önce kelime öğren gramerin kötü olsa bile anlarsın ama kelime bilmeden gramer bi işe yaramaz

Türkçe altyazılı filmler izle % 100 geliştirme garantisi bile veririm :) Ben ingilizce hazırlık okuduktan sonra o yaz LOST dizisine denk geldim bilgisayardan altyazılı olarak tüm bölümleri izliyordum . Ve diziler bittiğinde farkettimki turistlerle baya rahat konuşuyorum sanki kendi dilim gibi . Tavsiye ederim ;)

TTNet'in Aylık 5 TL Karşılığında İTÜ Ortaklığıyla İngilizce Eğitim Hizmeti Var. Ben Aldım ama Daha Gİrip İnceleme Fırsatım Olmadı...

Arkadaşlar okulda öğrendiğimiz kadarıyla ingilizce biliyorum malum yetmiyor.Amacım konuşmaktan çok internet ortamındaki cümleleri anlayabilmek gramer gerekiyor ama cümle kurmak için bazı şeyleri de öğrenmek gerekiyor.Bilgidiğiniz ücretsiz bir program vs. varsa yazarsanız sevinirim.

youtubede özkan çelen iyidir. kesinlikle öneririm.
ilk yapman gereken kelime ezberlemek. easy words diye programı kesinlikle öneririm. çok küçük bir program ama kelime ezberletiyor emin ol. sen pc de meşgulken arada sana bilmen için kelime soracak sen bilmeye çalışacaksın. kelime sıklığını falan sen ayarlıyorsun.
daha sonra nhk world kanalını izle. japonların harika tane tane ingilizce konuştuğu kanal. özkan çelen videoları ile de bilgi sahibi olup ingilizceni ilerletirsin.

Gramer vs. kolay onları halledersin , iş kelime'de bitiyor.Otur hergün kelime ezberle. Kelimeleri bilmediğin zaman hiçbir anlamı kalmıyor.Zaten kelime hazineni geliştirdiğin zaman belli bir süre sonra zamanla kendindeki gelişimi anlarsın.

voscreen.com, busuu.com, altyazılı dizi ve filmin faydası olur. Bi yere kadar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri