İngilizcesi İyi Olan Bir Arkadaş Bakabilir Mi?

• Kullanıcı gyigit71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

gyigit71

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanallarımdan birindeki bir videoya youtube support tarafından aşağıdaki mesaj gönderilmiş.İçerikte tam olarak ne diyor çözebilecek arkadaş var mı?Hayır mı şer mi anlamadım da.

kişilik haklarına ihlal uyası gelmiş sana, sana bu maili göndermişler 48 saat içerisinde ilgili problemini düzeltmeni istiyorlar. etiketlerde yada video adında alındı(çalma var ve izin almamışsın) eğer gerçekten sana ait ise, iddada bulunuyorsan kimlik bilgilerin ve kişise adres iletişim vb.. bilgilerle youtube ebine durumu iletmen istenmiş, 48 saat içinde sne ilkem yapmaz isen ilgili youtube ekibi video ya müdehalesi saklı kalmak koşulu ile ilgili hareketi atacakmış... uyarı ihtar ya durumu videonun sahibi olduğunu onaylarsın, yada silersin 48 saat sonra işlem yapacakmış youtube ekibi..... diyorr...
;)

notttttttttttt: ilgili mail önemli sahte uyarı olabilir, gerçek uyarı olup olmadıgını mailden araçtırmalısın, maili atan kişi normal kişi ise seni şikayet etmeden uyarmış kanalın telif yemesın diye... orjınal videoda kendısının olabilir... videoda logo felan varsa zaten sil tutma

kişilik haklarına ihlal uyası gelmiş sana, sana bu maili göndermişler 48 saat içerisinde ilgili problemini düzeltmeni istiyorlar. etiketlerde yada video adında alındı(çalma var ve izin almamışsın) eğer gerçekten sana ait ise, iddada bulunuyorsan kimlik bilgilerin ve kişise adres iletişim vb.. bilgilerle youtube ebine durumu iletmen istenmiş, 48 saat içinde sne ilkem yapmaz isen ilgili youtube ekibi video ya müdehalesi saklı kalmak koşulu ile ilgili hareketi atacakmış... uyarı ihtar ya durumu videonun sahibi olduğunu onaylarsın, yada silersin 48 saat sonra işlem yapacakmış youtube ekibi..... diyorr...
;)
Eyvallah ama bu mesaj 8 gün önce gelmiş.6 gün önce de şu gelmiş;

Ayrıca video halen yayında ve eşleşen uyarısı veya telif de yok.Sakata gelmeyelim :confused: Anlamadığım tarafı videonun neresi şikayet konusu olmuş?

---------- Mesaj saat 17:46:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:42:49 civarında gönderildi. ----------

Videoda logo felan yok.Video içeriğinde iki arabanın karşılaştırması yapılmış .Lakin videonun başında her iki aracın da sahiplerinin ismi geçiyor.Acaba şikayet konusu adamların isminin geçmesi olabilir mi?

içerikten dolayı topluluk ihratarı salmışsın

gizlilik kuralı madda 1_10 bu madde ihlali varmış sende...
özel isim, şahsı ünvan, izinsir makam ayda kurum adı kullanmış olabilirsin, abd ordusu felan yazıyordu yukarda sanırım....

sen özel ünvan, isim, yada şahıs ismi, örnek : "lady gaga" bu isim youubede tescilli yada , "lig tv" bu ünvanlar sana ait deil, sen bunları kullanamazsın, herhangi video ile ilişkilendiremezsin... sen bunun gibi ihlal yapmışsın, video içeriği ile x bişeyi lişkilendirmişsin etiket yada ünvan, bir kişi adı nı... sana uyarı gelmiş dğeiştirmemişsin, süre doluncada 48 saat videon youtube ekibi tarafından kaldırılmış... olay budur...ANLADIĞIM O YANI :D

EKKKKKKKKKK:8 GUN ÖNCE UYARI GELIYOR SANA 48 SAAT 2 GUN SURE VERMİŞLER.. SEN UYARIYI İŞLEME ALMAMIŞSIN, UYARIDAN 2 GUN SONRADA YOUTUBE KENDI İŞLEM BAŞLATMIŞ... VİDEONU KALDIRMIŞ... ŞİKAYET TALEBİ

gizlilik kuralı madda 1_10 bu madde ihlali varmış sende...
özel isim, şahsı ünvan, izinsir makam ayda kurum adı kullanmış olabilirsin, abd ordusu felan yazıyordu yukarda sanırım....

sen özel ünvan, isim, yada şahıs ismi, örnek : "lady gaga" bu isim youubede tescilli yada , "lig tv" bu ünvanlar sana ait deil, sen bunları kullanamazsın, herhangi video ile ilişkilendiremezsin... sen bunun gibi ihlal yapmışsın, video içeriği ile x bişeyi lişkilendirmişsin etiket yada ünvan, bir kişi adı nı... sana uyarı gelmiş dğeiştirmemişsin, süre doluncada 48 saat videon youtube ekibi tarafından kaldırılmış... olay budur...ANLADIĞIM O YANI :D

EKKKKKKKKKK:8 GUN ÖNCE UYARI GELIYOR SANA 48 SAAT 2 GUN SURE VERMİŞLER.. SEN UYARIYI İŞLEME ALMAMIŞSIN, UYARIDAN 2 GUN SONRADA YOUTUBE KENDI İŞLEM BAŞLATMIŞ... VİDEONU KALDIRMIŞ... ŞİKAYET TALEBİ
Hocam video yayında para kazanıyor ama dikkatimi çeken bazı yorumlar felan kaldırılmış,yorum yapanların bazısının ismi kaldırılmış.Sanırım herifler yorumlar üzerinden atışmışlar :mad:

Video açiksa para gelir.. Gmail hesabina haftalik ayda aylik rapor gelecek, açiksa sana para kazandirmaya devam eder...

VDEON KAPALI KARDEŞ..._? YONETICI HAKKIN VAR SANA AÇIK GELIYOR... ŞİFRESİZ GİR KAPALI BİZLER GÖREMIYORUZ.Ç VİDEO YAYAINDAN KALKMIŞ...

Video açiksa para gelir.. Gmail hesabina haftalik ayda aylik rapor gelecek, açiksa sana para kazandirmaya devam eder...

VDEON KAPALI KARDEŞ..._? YONETICI HAKKIN VAR SANA AÇIK GELIYOR... ŞİFRESİZ GİR KAPALI BİZLER GÖREMIYORUZ.Ç VİDEO YAYAINDAN KALKMIŞ...

Kardeş video linkini paylaşmadım ki nasıl gördün :D Şu an hesaptan çıkıp da baktım video yayında reklam çıkıyor aylık da 35-40 dolar kadar kazandırıyor.Zaten kazandırmasa ne konu açarım ne bişey siler geçerim.

---------- Mesaj saat 18:10:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:08:02 civarında gönderildi. ----------

Video şu an 208 k izlenimde.Biraz araştırdım orjinalini de bulamadım youtube da.Benden sonra bir kaç kişi daha yüklemiş ama izlenim almamışlar.

para var diye açıktır ozamansa.. vardır adamlarım bildiği sen etiketleri felan temizle özel kurum adı vb.. silş süpür yani... şüphelendıklerını sıl... para gelıyorsa salla gitsin :D

para var diye açıktır ozamansa.. vardır adamlarım bildiği sen etiketleri felan temizle özel kurum adı vb.. silş süpür yani... şüphelendıklerını sıl... para gelıyorsa salla gitsin :D

Ne açıklama da ne de etiketlerde özel isim felan yok tabi tutup da bir araba modelini özel isim saymazlarsa :D Dediğim gibi yorum yapanlar biraz atışmışlar sanırım :D video ile alakası yok ama amerikan ordusu falan yorumlarda geçiyor.Ulen bi de bir video yüzünden CIA veya FBI ile papaz olmayalım :D Bu arada ilgi ve katkılar için teşekkür ederim sağolun varolun :o

Su kisim videona atilan yorumlardan biri mi acaba? bi kontrol et

[MENTION=34]gyigit71[/MENTION]

Hocam yaklaşık 2000 yorum var.Haliyle hepsini taramam imkansız ama gördüğüm kadarıyla benzer ifadeler içeren restleşmeler,karşılıklı atışmalar hatta küfürleşmeler var.Ben de videoyu yorumlara kapattım.Açıklama kısmına da " Gelen şikayet üzerine yorumlar kapatılmıştır, üzgünüm " manasında bir not yazdım.Umarım izlenmeye olumsuz etkisi olmaz.Çünkü yükledikten bu yana 210 dolar kadar para kazandırdı video.

Hocam yaklaşık 2000 yorum var.Haliyle hepsini taramam imkansız ama gördüğüm kadarıyla benzer ifadeler içeren restleşmeler,karşılıklı atışmalar hatta küfürleşmeler var.Ben de videoyu yorumlara kapattım.Açıklama kısmına da " Gelen şikayet üzerine yorumlar kapatılmıştır, üzgünüm " manasında bir not yazdım.Umarım izlenmeye olumsuz etkisi olmaz.Çünkü yükledikten bu yana 210 dolar kadar para kazandırdı video.

O yaziyi sil ilk mesajindan. Aksi halde videonu bulmak 30 saniyeden fazla surmuyor google uzerinden. Index almis cunku. Soyledigin gibi olmus zaten, videonda birbirleri aralarinda atisma olmus ve sikayet eden oldugundan dolayi boyle bi uyari almissin sanirim butun yaziyi okumadim.

edit: Ayrica videonun basindaki o isimleride kes. Biraz gec baslat videoyu.

O yaziyi sil ilk mesajindan. Aksi halde videonu bulmak 30 saniyeden fazla surmuyor google uzerinden. Index almis cunku. Soyledigin gibi olmus zaten, videonda birbirleri aralarinda atisma olmus ve sikayet eden oldugundan dolayi boyle bi uyari almissin sanirim butun yaziyi okumadim.

edit: Ayrica videonun basindaki o isimleride kes. Biraz gec baslat videoyu.
Eyvallah teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri