İngiltere Adsense Çalışanlar ; Halkbank

• Kullanıcı mosyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
bu tür yurt dışı şubeleri kurumsal müşterilerle çalışıyor sanırım

ing ve hsbc de ingiliz bankası, aynı şeyi bende düşünmüştüm, hsbc direk iptal. yazıldıgı gibi vatandaşlık vs istiyor, ing dende bi tanıdıktan cevap bekliyorum ama pek umudum yok, muhtemelen oda aynı şeyleri istiyecek, keşke bu şekilde çözülseydi bu payoneer baya sinirlerimizi gericek gibi geliyor bana

Öyle olsa QNB den iyisi yok 30 ülkede hizmet veriyolar ama işte şartları var

bu konuda yardımcı olurmu bilemem ama bnp bank (teb) en kapsamlı olanı hatta online hesap açılışı oldugunu (cepteteb misali) okumuştum ama hiç denemedim araştırmak isteyen olursa ukrayna ,romanya,bulgaristan gibi ab ülkelerinde şubeleri bulunan bir banka araştırıp deneyen olursa bi pm uzaktayım :)

Daha önce yurt dışında kullanmak için HSBC'nin yurtdışındaki şubelerinden birisinde hesap açmak istemiştim fakat

"Zaten HSBC'ye bağlı bir hesabınız var. Olmasa bile yurt dışında yaşama izniniz olmadan hesap açamazdınız."

denmişti. Bu tarz bir çift hesap açılabilse hiçbir sıkıntı olmadan ödemeler alınır banka hesaplarına. Sanal kart olarak açmayı denedim fakat o da yemedi.

Ben de araştırma yaptım fakat vatandaşlık olmadan vermiyorlar İtalya,Almanya,İngiltere hepsini sordum tanıdıklara hepsi olmaz dedi payoneer bu ay çok fazla yüklendiler yüklü alacaklar kesinlikle sıkıntı çıkaracaktır.

gencler para işi tehlikeli iş
bankalarla calısırken dikkat edin heleki yüksek meblalarda sonra kara para aklamadan alırlar aklınız duru verir
payoner işi bundan dolayı sıkı tutuyor kara para aklama olmasın diye

eşim alman vatandaşı o zaman ziraatten yurt dışı hesap açabilir ve o ibana ödeme gelir o zaman? mı ? :)

eşim alman vatandaşı o zaman ziraatten yurt dışı hesap açabilir ve o ibana ödeme gelir o zaman? mı ? :)

Hocam alman vatandaşı ise gidin almanya da hesap açın dönün ziraat işini bilmiyorum herhalde olmuyor gibi en mantıklısı oraya gidip hesap açıp gelmek keşke vatandaş olsam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri