Ingiltere Adsense Pin Adresi

İngiltere üzerinde 2aydır özgün ve youtube'de olmyan bir kaç videoyu yarı özgün olarak yayınladım, TR'den beter bir durumda, özgün kanallarım dahi kapandı. Boşa para verip emeğinizi yok etmeyin derim, 2aydır 6.000,00 TL'den bir kuruş kesinleşmedi.

İngiltere üzerinde 2aydır özgün ve youtube'de olmyan bir kaç videoyu yarı özgün olarak yayınladım, TR'den beter bir durumda, özgün kanallarım dahi kapandı. Boşa para verip emeğinizi yok etmeyin derim, 2aydır 6.000,00 TL'den bir kuruş kesinleşmedi.

Hocam yapma ya sen alamamışsın. Bir yerde birşeyi yanlış yapıyorsunuz genele yoruyorsunuz sonra. Şimdi senin yazını okuyan gerçekten sorun var sanıp çalışmaya korkucak. Aylardır sorunsuz ödeme alıyor etrafımda tanıdıklarım.

basiniza gelenlerden dolayi uzgunuz. diger arkadasin da belirttigi gibi genel bir durum olmadigini dusunuyoruz zira birlikte calistigimiz arkadaslardan benzer bir sikayet duymadik simdiye kadar.

siz ve sizin gibi zorluklar yasayan arkadaslarin yardimcisi olabilmek icin elimizden geleni yapmaya calisiyoruz ve calisacagiz. mayis ayindan itibaren sizler icin daha fazlasini sunacagiz. bol kazanclar dileriz.

Bu pahalı olmasının sebebi sizin foruma gelmeden önce aracı arkadaşın o fiyata satması.Normalde ben 25 TL den temin ettim bütün hesaplarımı.20 Tl ye hala aldığım insanlar var. Fiyatı yüksek tutmayı da anlamış değilim.

Güzel konu yanlız ben fiyat göremedim yada benmi gözden kaçırdım.Fiyat ne kadar?

Bu pahalı olmasının sebebi sizin foruma gelmeden önce aracı arkadaşın o fiyata satması. Normalde ben 25 TL den temin ettim bütün hesaplarımı.20 Tl ye hala aldığım insanlar var. Fiyatı yüksek tutmayı da anlamış değilim.

benzer elestirileri aldik, gerekli hazirliklarimiz devam ediyor, mayis ayinda surprizlerimize hazir olun.

Onlarca kişiyle özel mesajla tartıştım bunu, ayrıca 4 yakın arkadaşım da ingiltereye başladı, neredeyse herkeste aynı durum var. Bu işin içinde iki günlük biri değilim, senelerim geçti beyler, eleştiri yaparken sen yapamamışsın felan demeye lüzum yok :) Siz henüz banlanmamış olabilirsiniz, ama benim özgün kanallarım dahi gitti, forumda konu açtım kaç kere, takip eden görmüştür. Fazla uzatmayacağım.
Herkese bol kazançlar dilerim.

Google Adsense pinleriniz için size aylık adres tahsisi yapıyor, pininiz geldiğinde anında size ulaştırıyoruz. Üstelik ödemesini pininiz gelince yapıyorsunuz.
​
İngiltere'deki posta kalitesi ile pininiz postalandıktan en fazla 3 gün sonra elinize ulaşıyor.
​
%100 başarı oranımıza güveriyoruz ve gelmeyen pinlerin ücretini iade garantisi veriyoruz.

Hocam şimdi ilk cümlede ödemesini pininiz gelince yapıyorsunuz demişsiniz ama son yazınızda da "%100 başarı oranımıza güveriyoruz ve gelmeyen pinlerin ücretini iade garantisi veriyoruz".İki yazı birbiriylen çelişiyor gibi geldi de bana onu düzeltin bence

bir fiyat listesi vvar ama anlamadım kargo sanırım gramlar yazıyor

menudeki adsense sekmesine girerseniz rezervasyon formunun altinda fiyatlari gorebilirsiniz.

mayis ayinda ucretsiz 3 pin veriyoruz, cekilise katilmayi ihmal etmeyiniz.

---------- Spam Engelliyici 10:20 ---------- Önceki Mesaj 10:14 ----------

Google Adsense pinleriniz için size aylık adres tahsisi yapıyor, pininiz geldiğinde anında size ulaştırıyoruz. Üstelik ödemesini pininiz gelince yapıyorsunuz.
​
İngiltere'deki posta kalitesi ile pininiz postalandıktan en fazla 3 gün sonra elinize ulaşıyor.
​
%100 başarı oranımıza güveriyoruz ve gelmeyen pinlerin ücretini iade garantisi veriyoruz.

Hocam şimdi ilk cümlede ödemesini pininiz gelince yapıyorsunuz demişsiniz ama son yazınızda da "%100 başarı oranımıza güveriyoruz ve gelmeyen pinlerin ücretini iade garantisi veriyoruz".İki yazı birbiriylen çelişiyor gibi geldi de bana onu düzeltin bence

selamlar, iyi bir noktayi yakalamissiniz. pesin ve pin gelince olmak uzere iki cesit odeme imkani sunuyoruz, tabiki fiyatlari farkli.

pesin odeme aldigimizda gelen pini odemeyi beklemeden dogrudan sahibine ulastiriyoruz.

bizim icin pesin odeme daha pratik, cunku pinler geldiginde yogunluk yasiyoruz ve bu surecte islem miktarimizi azaltiyor. pin gelmeyecek olursa da ucretini iade ediyoruz. bize odediginiz para asla cope gitmiyor.

diger turlu gelen pin odeme gelene kadar bizde bekliyor. bu sure zarfinda yazismalar ve para transferi icin zaman geciyor. haftasonuna denk gelme durumu da olabiliyor.

---------- Spam Engelliyici 10:21 ---------- Önceki Mesaj 10:20 ----------

gunun ilk pinlerini sahiplerine ulastirdik bile, geldikce sizlere ulasmaya devam edecegiz. bizi tercih ettiginiz icin tesekkur ederiz.

Güzel konu yanlız ben fiyat göremedim yada benmi gözden kaçırdım.Fiyat ne kadar?

ücret yazmamışsınız

menudeki adsense sekmesine girerseniz rezervasyon formunun altinda fiyatlari gorebilirsiniz.

mayis ayinda ucretsiz 3 pin veriyoruz, cekilise katilmayi ihmal etmeyiniz.

---------- Spam Engelliyici 10:20 ---------- Önceki Mesaj 10:14 ----------

selamlar, iyi bir noktayi yakalamissiniz. pesin ve pin gelince olmak uzere iki cesit odeme imkani sunuyoruz, tabiki fiyatlari farkli.

pesin odeme aldigimizda gelen pini odemeyi beklemeden dogrudan sahibine ulastiriyoruz.

bizim icin pesin odeme daha pratik, cunku pinler geldiginde yogunluk yasiyoruz ve bu surecte islem miktarimizi azaltiyor. pin gelmeyecek olursa da ucretini iade ediyoruz. bize odediginiz para asla cope gitmiyor.

diger turlu gelen pin odeme gelene kadar bizde bekliyor. bu sure zarfinda yazismalar ve para transferi icin zaman geciyor. haftasonuna denk gelme durumu da olabiliyor.

---------- Spam Engelliyici 10:21 ---------- Önceki Mesaj 10:20 ----------

gunun ilk pinlerini sahiplerine ulastirdik bile, geldikce sizlere ulasmaya devam edecegiz. bizi tercih ettiginiz icin tesekkur ederiz.

kardesim adamlar sana fiyat soruyor, bunu yazmak bu kadar mi zor? yok illa siteye git.

66b805ac9fbb47fba0df4f5c78a95b59.png

1 adet pin tarafıma iletilmiştir arkadaş baya ilgilendi sağolsun teşekkürler.

Mayis Ayinda 3 kisiye ucretsiz pin cekilisi icin:
www.ingilteredengonder.com/adsense adresini ziyaret ediniz.

---------- Spam Engelliyici 10:03 ---------- Önceki Mesaj 10:02 ----------

kardesim adamlar sana fiyat soruyor, bunu yazmak bu kadar mi zor? yok illa siteye git.

---------- Spam Engelliyici 10:02 ---------- Önceki Mesaj 09:45 ----------

[/COLOR]

guncellenen mayis ayi fiyatlarimiz asagidadir:

Kampanyali Pesin 50TL (gelmeyen pin icin iade garantili),

Pesin 60TL (gelmeyen pin icin iade garantili),

Pin gelince odeme 70TL.

Hala "daha ucuzu var" diyorsaniz, aldiginiz fiyat teklifi ile bize ulasabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri