Ingiltere Adsense Pin Adresi

Aralık ayı için 1 adet pin satın almak istiyorum, gerekli işlem tam olarak ne zaman ve nasıl yapılmalı detaylı olarak P.M alabilir miyim? Kesinleşmeden önce mi sonra mı yapılmalı..
Selamlar su anda disaridayim dönünce adres göndereyim, kesinleşir pin gelir, kesinleşme sen de benden yana sorun yok hocam

Sent from my G3121 using Tapatalk

sizlere isim gönderdim Dubose W..... ismi faat dönüş yapmadınız bekliyorum hocam adres.
Gerçek iletişim bilgilerinizi göndermedi iniz için dönmekte acele etmemiştim, şimdi ederim. Çünkü geçen ay yine böyle bir başvuru yapan kişiden hala ödeme bekliyorum

Gerçek iletişim bilgilerinizi göndermedi iniz için dönmekte acele etmemiştim, şimdi ederim. Çünkü geçen ay yine böyle bir başvuru yapan kişiden hala ödeme bekliyorum

ödeme öncedende gönderieriz hocam bilgileri gönderin sorun değil :)

sana zahmet,bana yine 2 adres göndersene hocam pm ile :)

edit : bi iletişim sorunu yüzünden adres elime 7 ocakda ulaştı,girdim panele.8 ocakda pin zarfı yola çıktı,9 ocakda arkadaş mesaj attı pinin geldi diye.maşallah hiç 3.güne kaldıgı olmuyor.pin yola çıktıkdan 1-2 gün sonra elimde çok şükür her seferinde :)

Son düzenleme:
Musiat adreslerimizle Ocak ayina haziriz, taleplerinizi bekleriz.

---------- Spam Engelliyici 21:48 ---------- Önceki Mesaj 21:36 ----------

sana zahmet,bana yine 2 adres göndersene hocam pm ile :)

edit : bi iletişim sorunu yüzünden adres elime 7 ocakda ulaştı,girdim panele.8 ocakda pin zarfı yola çıktı,9 ocakda arkadaş mesaj attı pinin geldi diye.maşallah hiç 3.güne kaldıgı olmuyor.pin yola çıktıkdan 1-2 gün sonra elimde çok şükür her seferinde :)

kismetine kurban hocam :))

13 ocakta sallama adrese pin çıktı. Yeni adres girme aktif olduğunda bende bir adet pin adresi almak istiyorum.

BOL KAZANÇLAR...

6 Şubat tarihinde istediğim pin 8 Şubat tarihinde geldi.
Bu kadar hızlı olacağını tahmin etmemiştim.

Teşekkürler [MENTION=64306]ingilteredengonder[/MENTION]

BOL KAZANÇLAR...

3 günde geldi pin.. Süper hizmet valla

hocam selamlar,

skyptan bildirim simdi geldi ve ekledim. skype malesef whatsapp kadar basarili degil, whatsapp kullaniyorsaniz tercih ederim acikcasi.

---------- Spam Engelliyici 15:31 ---------- Önceki Mesaj 15:28 ----------

merhaba, skype ekledim ancak dönüş olmadı artık bu işleri bıraktınız mı ?

hocam selamlar,

skyptan bildirim simdi geldi ve ekledim. skype malesef whatsapp kadar basarili degil, whatsapp kullaniyorsaniz tercih ederim acikcasi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri