odemeyi beklemeye aldik, adresini dogrula diye bir uyari. pini girdiginde kalkacak bu uyari
O zaman ilk pin yola çıkmış ya da çıkacak demektir 21 günü beklicem mecbur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
odemeyi beklemeye aldik, adresini dogrula diye bir uyari. pini girdiginde kalkacak bu uyari
Merhaba ingiltere pin sağlıyor musunuz ?
Merhaba, benim İngilizce sitem şuan makale girişleri aşamasında bitti bitecek. Şimdiden pin adresi temin eder misiniz?
İngiltere'den adresi alıp, adsense ödeme para birimini Dolar seçmek mümkün müdür? Yoksa sterlin mi seçmeliyim? Bilgi veren olursa sevinirim.
Konumuz guncellenmistir, herkese iyi yillar dileriz.
Hocam selamlar,hocam skype yazdım ancak henüz cevap alamadım
Herkese selamlar
Konumuz gunceldir, pin hizmetimiz devam etmektedir.
Corona dolayisiyla ulke capinda ilave tedbirlerin alinmadi bekleniyor ancak simdilik posta servisi sikintisiz devam etmektedir. Dogrudan aracisiz hizmet icin bizi tercih edebilirsiniz. Dogrudan hizmet sayesinde pinleriniz zaman kaybetmeden 1-3 gun icerisinde teslim edilir.
Yok hocam daha burada hayat normal akisinda, sanmam hastalikla ilgili oldugunuhocam benim bi adsensem dün pin çkmadi onun yerine Google AdSense'ten ödeme alabilmeniz için kimliğinizi doğrulamanız gerekir. diye bir yazı çıktı bunun virüsle bir alakası var mı yani önlem mi yoksa güncelleme mi geldi ?![]()
Herkese selamlar ve iyi yillar dileriz.
Ingiltere`de yani tip virusun yayilmasi ile yeni bir takim tedbirler gundeme gelmektedir ancak simdilik posta hizmetlerinde herhangi bir aksaklik soz konusu degildir.
Pin hizmetlerimiz 2021 yilinda da devam etmekte olup 2021 yili ucretimiz 75 TL dir.
Herkese hayirli kazanclar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.