İngiltere Fiziksel Simkart 💎 +44 İNGİLTERE SİM KART

DirectUK

Kayıtlı Üye
İNGILTERE +44 FIZIKSEL SIM KART THREE

1 ADET 75 TL
5 ADET 325TL TANESİ 65
10 ADET 550 TL - TANESI 55 TL
DAHA YÜKSEK ADETLER İÇİN İLETİŞİME GEÇİNİZ.

Whatsapp: +44 7510 628196

KARGO ALICIYA AİTTİR.
AYRICA UZAKTAN ONAY İŞLEMLERİ DE YAPILABİLİR. (30 TL)

İngiltere +44 Sim Kart Three GSM güvencesiyle
Hat kimsenin adına kayıtlı değildir ve telefona getirdikten en fazla 15 dakika içinde otomatik şebeke alıp aktif olacaktır.

Numaranız kart telefona takıp şebeke aldıktan sonra SMS ile operatör firma size SMS olarak bildirecektir.

Yurtdışı cihazlarla veya IMEI’si kırılmış cihazlarda çalışmamaktadır.
Bakiye yüklemeden 6 ay süre ile kullanabilirsiniz.

Arama alıp arama yapabilmeniz için en az 5 £ bir yükleme yapmanız gerekmektedir.
YOUTUBE KANALLARINIZI MOBIL ONAY YAPABILIRSINIZ.
FACEBOOK HESABI AÇIP TELEFON ONAYINDAN GEÇIREBILIRSINIZ.SORUNSUZDUR
YANDEX,HOTMAIL,GMAIL HESAPLARI AÇARAK ONAYLIYABILIRSINIZ
TWITER,INSTAGRAM MAIL.RU YANDEX HESAPLARI AÇARAK MOBIL ONAY YAPABILIRSINIZ.
AZURE - AMAZON TARZI SITELERDEN ONAY
ONAY YAPABILIRSINIZ.
MOBIL ONAY IŞLEMLERI YAPILAN HER IŞLEMLERINIZDE KULLANBILIRSINIZ.
SIM KARTLARA BAKIYE YÜKLEMESI YAPABILIRSINIZ.
GOOGLE ADSENSE HESABINIZI MOBIL ONAY YAPABILIRSINIZ.
WHATSAPP IÇIN KULLANABILIRSINIZ.
HATTI TELEFONA TAKTIĞINDA AKTİF OLUR.DİĞER SİMKARTLAR GİBİ AKTİFLİK SÜRESİ YOKTUR.
SIM KARTLAR 6 AY AKTIF KALIR. ( TELEFONA TAKTIĞINIZ ANDA AKTİFLİK SÜRESİ BAŞLAR)
EN AZ KONTÜR YÜKLEMESI 10 GB DIR
KONTÜR YÜKLEMEDEN DE KULLANABILIRSINIZ. SMS WHATSAPP VS HER TÜRLÜ IŞLEMINIZ IÇIN KULLANABILIRSINIZ.
TELEGRAM İÇİN KULLANABİLİRSİNİZ.
UYGULAMA API IÇIN ONAY YAPABİLİRSİNİZ.

Bakiye ve diğer işlemleri three.co.uk adresinden yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
sim kartların görüntüsünü atarmısın? yerinden çıkarılmış ve yurt dışında eski nokia tuşlu telefonlarda kullanılmış olanlardan mı?

sim kartların görüntüsünü atarmısın? yerinden çıkarılmış ve yurt dışında eski nokia tuşlu telefonlarda kullanılmış olanlardan mı?

Kartlar herhangi bir şekilde kullanılmamış herhangi bir cihaza takılmamıştır. Bildiğimiz Three marka sim kart üçlü şekilde gönderilir. Dış ambalajı kargo maliyetleri açısından sökülmüştür.

Kartlar herhangi bir şekilde kullanılmamış herhangi bir cihaza takılmamıştır. Bildiğimiz Three marka sim kart üçlü şekilde gönderilir. Dış ambalajı kargo maliyetleri açısından sökülmüştür.

Kartların resmini satarmısınız? Kullanılmamış diye yurt dısında kullanılmış ve yerinden sökülüp tuşlu telefonlarda kullanılan kartları yeniden ucuz fiyata hiç kullanılmamış diye satanlar var piyasada onlar ile aynı kartlar mı acaba diye merak ettim?

yalnızca ingiltere mi

Evet ingiltere sadece.

---------- Spam Engelliyici 21:02 ---------- Önceki Mesaj 20:58 ----------

Kartların resmini satarmısınız? Kullanılmamış diye yurt dısında kullanılmış ve yerinden sökülüp tuşlu telefonlarda kullanılan kartları yeniden ucuz fiyata hiç kullanılmamış diye satanlar var piyasada onlar ile aynı kartlar mı acaba diye merak ettim?

Kartın resminden kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlayacaksınız? Three sim kartlarda telefona takınca numaranız SMS olarak gelir. ikinci takışınızda numara gelmez. Biz size hatların numaralarını dahi bilmiyoruz bunu telefona takınca siz öğreniyorsunuz.

Kartları görseldeki gibi teslim alacaksınız.
3_313b1123-f82f-4d21-9de1-48a074cd4570_grande.jpg

Bu resimdeki paketten çıkarılıyor.
61n3TzYEKUL.jpg

Evet ingiltere sadece.

---------- Spam Engelliyici 21:02 ---------- Önceki Mesaj 20:58 ----------

Kartın resminden kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlayacaksınız? Three sim kartlarda telefona takınca numaranız SMS olarak gelir. ikinci takışınızda numara gelmez. Biz size hatların numaralarını dahi bilmiyoruz bunu telefona takınca siz öğreniyorsunuz.

Kartları görseldeki gibi teslim alacaksınız.
3_313b1123-f82f-4d21-9de1-48a074cd4570_grande.jpg

Bu resimdeki paketten çıkarılıyor.
61n3TzYEKUL.jpg

Çip kısmındaki aşınmalardan biraz anlaşılıyor aslında

Çip kısmındaki aşınmalardan biraz anlaşılıyor aslında

tuşlu telefona takıp kullandıkları fazla çizilmiyor ama çok dikkatli bakılınca noktaları görebilir insan, mobil onay sitelerinde kullandıkları hatları tekrar ucuza piyasaya sürenler var.. hattı yerinden söküp kullandıktan sonra kargo maliyeti yüzünden söktük demeleri bir pazarlama taktiği olabilir mi?

tuşlu telefona takıp kullandıkları fazla çizilmiyor ama çok dikkatli bakılınca noktaları görebilir insan, mobil onay sitelerinde kullandıkları hatları tekrar ucuza piyasaya sürenler var.. hattı yerinden söküp kullandıktan sonra kargo maliyeti yüzünden söktük demeleri bir pazarlama taktiği olabilir mi?

Evet olabilir, arkadaş zaten dikkate almamış. Ürünlerin fotoğraflarını konuya eklemesini talep ediyorum, profil durumu/ürün hakkında detay olmaması/hiç bir referans olmadan böyle bir ticaret yapılması normal gelmiyor bana.

Evet olabilir, arkadaş zaten dikkate almamış. Ürünlerin fotoğraflarını konuya eklemesini talep ediyorum, profil durumu/ürün hakkında detay olmaması/hiç bir referans olmadan böyle bir ticaret yapılması normal gelmiyor bana.

Gayet gerekli bilgileri verip gerekli fotoğrafları eklediğimi düşünüyorum. Kendim çekip atacağım fotoğrafta görüntü kalitesi dısında attığımdan farklı olmayacak. Ayrıca konumda normal olmayan nedir anlayamadım. İngiltere'de yaşıyorum ve buradan kardeşime kargoluyorum ürünleri veya kendim gittiğimde götürüyorum. Halihazırda Trendyolda aktif satışım mevcut. Burada daha uyguna fiyatlarla satışa sunuyorum. Ola ki benden sim kart alıp aa bu whatsapp'ta veya farklı bir platformda kullanılmış diyen olursa zaten konuyu kapatırsınız. Bu kadar endişeye gerek duyulacak bir durum yok ortada. Yine bilen bilir Three sim kartlar telefona ilk takışınızda numaranız gelir ikinci takışta gelmez. Yani bu durumda size gelen kartların numaralarını biz dahi bilmiyoruz.

Gayet gerekli bilgileri verip gerekli fotoğrafları eklediğimi düşünüyorum. Kendim çekip atacağım fotoğrafta görüntü kalitesi dısında attığımdan farklı olmayacak. Ayrıca konumda normal olmayan nedir anlayamadım. İngiltere'de yaşıyorum ve buradan kardeşime kargoluyorum ürünleri veya kendim gittiğimde götürüyorum. Halihazırda Trendyolda aktif satışım mevcut. Burada daha uyguna fiyatlarla satışa sunuyorum. Ola ki benden sim kart alıp aa bu whatsapp'ta veya farklı bir platformda kullanılmış diyen olursa zaten konuyu kapatırsınız. Bu kadar endişeye gerek duyulacak bir durum yok ortada. Yine bilen bilir Three sim kartlar telefona ilk takışınızda numaranız gelir ikinci takışta gelmez. Yani bu durumda size gelen kartların numaralarını biz dahi bilmiyoruz.

Peki neden inatla fotoğraf yüklememe durumundasınız hocam, bence daha bi şeffaf olur bu ticari konu.

Peki neden inatla fotoğraf yüklememe durumundasınız hocam, bence daha bi şeffaf olur bu ticari konu.

Böyle bişeye gerek duymadım çünkü kimse fotoğraftan kullanılıp kullanılmadığını anlayamaz yani. Ayrıca kimseye kullanılmış mal gönderecek halimiz yok.

Kartları aşağıdaki gibi teslim alacaksınız.
1kaedn3.jpg
[/url][/IMG]

Böyle bişeye gerek duymadım çünkü kimse fotoğraftan kullanılıp kullanılmadığını anlayamaz yani. Ayrıca kimseye kullanılmış mal gönderecek halimiz yok.

Kartları aşağıdaki gibi teslim alacaksınız.
1kaedn3.jpg
[/url][/IMG]

Resim eklemenize rağmen, benim bile içime sinmedi hala.

Bu sim kartlar bizim ülkedeki sim kartlar gibi birbirini tutan bağlar var 2-3 adet. Bunlar da ben mi göremedim? Yoksa normalinde mi böyle. Ya da varda bize mi resimde yok gibi görünüyor tam çıkaramadım.

Ayrıca moderatör arkadaşın dediği gibi hiç ticaret yapacak havada değilsiniz sanki. Şeffaf olmak da fazla yarar var. Resmi de net bir şekilde yakınlaştırıp çekebilirseniz aydınlanmak isterim.

İyi satışlar.

Resim eklemenize rağmen, benim bile içime sinmedi hala.

Bu sim kartlar bizim ülkedeki sim kartlar gibi birbirini tutan bağlar var 2-3 adet. Bunlar da ben mi göremedim? Yoksa normalinde mi böyle. Ya da varda bize mi resimde yok gibi görünüyor tam çıkaramadım.

Ayrıca moderatör arkadaşın dediği gibi hiç ticaret yapacak havada değilsiniz sanki. Şeffaf olmak da fazla yarar var. Resmi de net bir şekilde yakınlaştırıp çekebilirseniz aydınlanmak isterim.

İyi satışlar.

Gerçekten ne kadar abartıyosunuz. konuyu okumadan sim kartların neden bu sekilde geldiğini bilmeden yorum yapman da çok isabetli olmuş gerçekten tebrik ediyorum.

Gerçekten ne kadar abartıyosunuz. konuyu okumadan sim kartların neden bu sekilde geldiğini bilmeden yorum yapman da çok isabetli olmuş gerçekten tebrik ediyorum.

Neden bu kadar gergin olduğunuzu da ben anlayamadım açıkçası? Siz esnafsınız.

Forumda yıllardır ticaret yaparım, burada ki üyeler aldığı ürünün hizmetin güvenilirliğini sorgularlar. Isrardan sonra resim attınız. Daha önce ticaretiniz yok ve yeni üyesiniz, insanların sorularına cevap vermelisiniz. Soruları yanıtlamadan es geçerek kimseye satış yapamazsınız.

Halihazırda satış yaptığınız Trendyol ürün linkini de ekleyin buraya, üyeler yorumları puanlamaları görsünler ve forumda daha uyguna sattığınız için buradan alsınlar.

Neden bu kadar gergin olduğunuzu da ben anlayamadım açıkçası? Siz esnafsınız.

Forumda yıllardır ticaret yaparım, burada ki üyeler aldığı ürünün hizmetin güvenilirliğini sorgularlar. Isrardan sonra resim attınız. Daha önce ticaretiniz yok ve yeni üyesiniz, insanların sorularına cevap vermelisiniz. Soruları yanıtlamadan es geçerek kimseye satış yapamazsınız.

Halihazırda satış yaptığınız Trendyol ürün linkini de ekleyin buraya, üyeler yorumları puanlamaları görsünler ve forumda daha uyguna sattığınız için buradan alsınlar.

Ben esnafımda sorulan sorular yaklasımlar hic hos degil. Uzun zamandır sim kart satısı yapıyorum bu tarz bi yaklasımla hic bir yerde karsılasmadım. Sorular mantıklı ve akılcı olursa amenna. Ama baskasının çamurunu bizim üzerime atarcasına bi yaklaşım hoş değil. Çok merak eden özellikle de ihtiyacı olan alır dener. Ayrıca yeni üye olsamda forumun yabancısı değilim. Eski spam zamanlarında takip ederdim forumu.

Ben esnafımda sorulan sorular yaklasımlar hic hos degil. Uzun zamandır sim kart satısı yapıyorum bu tarz bi yaklasımla hic bir yerde karsılasmadım. Sorular mantıklı ve akılcı olursa amenna. Ama baskasının çamurunu bizim üzerime atarcasına bi yaklaşım hoş değil. Çok merak eden özellikle de ihtiyacı olan alır dener. Ayrıca yeni üye olsamda forumun yabancısı değilim. Eski spam zamanlarında takip ederdim forumu.

Yaklaşımlar hoş değil derken hocam tüm konuyu okudum ne satış baltalayan var ne de hakaret eden. Böyle bir mesaj olduğunu düşünüyorsanız report edin inceleyelim. Siz kendinizce çok güvenilir bir satıcı olabilirsiniz ama kullanıcılara bunu hissettirmeniz gerekir.

Son olarak benim yazdığımda arada kaynamasın :) Trendyol satış linkini koyun buraya da utansınlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri