İnsan ayağı basmayan yer arıyorum.

Fabrıkalarda çalısıp çok insan içinde olmak büyükşehirde yaşamak bana göre değil nerede ise 40 yaşına geliyorum hala alışamadım Bana da fazla ınsanın olmadığı temız hava kalabalıktan uzak insanı ayda yılda bir göreceğim dağ başında bir yer lazım Domates salatalık çeşitli meyve ağaçları yetişterebıleceğim 4-5 tane köpeğimin 2-3 inek ve koyun bakabileceğim bir yer balığa ava gidebileceğim bir yerin hayalini kuruyorum

hocam bence, insan ayak bassın sorun olmazda ; insan görünümlü , insan olmayanlar ayak basmasın sıkıntı fazla olmaz :)

Çantanı sırtına atıp Dünyayı evin yapabilirsin beğendiğin yere atarsın çadırını istediğin kadar kalırsın orda sonra yüklersin eşyaları sırtına tekrar devam edersin. otostop ilede gideceğin gitmek istediğin yere hızlıca gidebilirsin. Birkaç hafta önce kamptaydım baya deşarj oldum. Tavsiye ederim

Evlen çocuk yap kardeşim. Aynı sıkıntılar bende de vardı, çocuğum oldu olalı böyle bir sıkıntım kalmadı. Mükemmel bir terapi oluyor insana

Evlen çocuk yap kardeşim. Aynı sıkıntılar bende de vardı, çocuğum oldu olalı böyle bir sıkıntım kalmadı. Mükemmel bir terapi oluyor insana

Zaten bu tür kaçıp gitmeklerin altında hep büyük dertler yatar... Aslında maksat onlardan kaçmaktır. Uzaklaşarak rahatlayacağımızı hissederiz. Ama bence çözüm bu değil. Dediğin gibi farklı bir şeylere tutunabilir insan. Fakat o an o sıkıntıdayken göremeyebiliyoruz bunları. Zamanla zaman geçtikçe ufkumuz genişledikçe ulan ben buna mı üzlüyormuşum bile diyebilirsiniz. O yüzden şu aralar çok takıyorum ama sanırım takmamak lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri