İnsan Para İçin Nekadar Küçülebilir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son yorumlar seviyesizleşmiş baya ne kadar beğenip beğenmesende adam uyuşturucu satmıyo normal yoldan işini yapıyo, tarzı sizi ilgilendirmez.
Emin olun bu konu sadece türkler arasında tartışılır birbirimizi çekememe konusunda üstümüze yok..

Okullar açılsın düzelir hocam yorumlar merak etmeyin :)

Üretim hatasından dolayı özürlileriz...

ok_prezervatif_logo_o.jpg

Bunun kullanıcı kadar anca küçülür.

Adamla kaçınız oturup konuştunuz kardeşim, bi kere paraya ihtiyacı olan biri değil 8-9 ay öncesine aldığı aylık para 20 bin abonesi varken 100 doları geçmiyordu şimdi ise gene 500 1000 doları geçtiğini düşünmüyorum..

adamın iyi bi ingilizcesi de var kaçınız Yurtdışında tamamladı eğitimini, iyi bir oyun geçmişide 99 dan bu yana hem konsol hem game play oyuncusu biri bende sevmem izlemem pek ama sizene kardeşim sizine yok cocoğunu düşünmüyormuş yok prezervatifmiş, EVET ALLAHA da inanmıyor büyük ihtimal bu da sizi ilgilendirmez.

Adam çocuk ruhlu biri ve bunu öyle yansıtıyor demek ki kanalıda öyle 1 yıllık kanal değil

Katıldığı Tarih 4 Mar 2010

İlk önce siz adam olun sonra bok atın insanlara yaptığınız ayıp kendinizi paraya o kadar kaptırmışsınız ki herkesi para için bir şey yapıyor sanıyorsunuz

Abi bence artik bunlari paylasmayi birakin .. su suna hakaret etti su para için küçüldü demeleri ..

para içi babasini öldüren karisini pazarlayan adamlar var sz youtube ye takmışsınız ..

Allaha inanci yok diyorsunuz .. Danimarka her firsatta islami kötülüyor küfür ediyor hakaret ediyor ..

müslümanlara bir kaç ülkede agza alinmiycak hakaretler ediliyor ..

siz burada filan kisi allaha inanmiyor filan kisi para için neler yapiyor davasına takıntı olup kalmışsınız ..

Bence artik bu tür paylasimlari birakip yolunuza devam edin .. Çok gicik aldiysan gönder flagi gitsin youtube ye haykiri bir şey se zaten ilgilenirler ..

Bu arada adamin videosunu izlemedim ama 366 like 60 dislike gönderilmiş ..

Siz burada istediginizi yazin ne degisecek? bide adama daha da fazla izlenip kasip adami ilk siraya cikarmayi birakin .. Burak oyunda oguz digeri kimdi hatirlamiyorum adamlarin videosunu izletirip adamlara yardimci oluyorsunuz.. :))

Bunu okuyan varsa rica ediyorum bi daha bu tür paylasimlar yapmayin ..

bence bu arkadaş para için yapmıyor hayattan bi çelme yemiştir kendini oyunlara adamış yarı çocuk huylu yarı olgun birisi videolarda psikopat gibi davranırken birden olgun biri gibi konuşuyor sakin şekilde küçülmeyle alakası yok bence komik

Bence konuyu açan ve olumsuz yorum yapanlar daha küçüldü benim gözümde. Adam işini yapıyor milleti eğlendiriyorsa ne hoş. Sana ne kardeşim. Kimi çöpçülük yapar, kimi patronluk? İnsan helalinden kazanıyorsa gerisini boşvereceksin. Allah bilir milletin emeğiyle para kazanıyorsundur youtube'da. neyse...

Çok şükür özgünüm kendi paramı kazanıyorum kardeş adama saygı duy demişsin ama sen konuyu açan ve kötüleyen benim gözümde küçüldü demissin bi ne perhiz bu ne lahana turşusu ?

Çok şükür özgünüm kendi paramı kazanıyorum kardeş adama saygı duy demişsin ama sen konuyu açan ve kötüleyen benim gözümde küçüldü demissin bi ne perhiz bu ne lahana turşusu ?

İnsanları karalamayı kendine görev edindiysen bilemem artık.

Bence bir konu başlığına bak sonra cevap yaz. Selametle

Olmayan Bişeyi Söylemişim Gibi Konuşuyorsun :D Senden Ricam Akşam Ailene Aç Bu Videoyu İzlet Ne Yorum Yapacaklar Bak

Adamın aptalca hareketler yaptığını anlamak güç değil.İzlemessin,beğenmezsin,şikayet edersin anlarım fakatt para için yaptığını düşünmen % bir milyon karalamadır.

Bu Adamı İzleyip Kötü Anlamda Etkilenen Bi Sürü Çocuk Var Biri Birine Laf Edince Ana Bacı Küfür Ediyolar Videolarının Altına Bakın.Kimisi Bonzai Satar 5 tl'ye Hayat Karartır Kimide Böyle Küfür ve Kötü Örnek Oluşturucu Hareketler Sergiler.Ben Müslümanım Benim Savunduğum Durum Bi Küfürbazın Çocuklar Tarafından İzlenip Kötü Örnek Alması.Oyun Zevk İçin Oynanır.

Adamın aptalca hareketler yaptığını anlamak güç değil.İzlemessin,beğenmezsin,şikayet edersin anlarım fakatt para için yaptığını düşünmen % bir milyon karalamadır.

Video Ortası ve Sitesindeki Reklam Alanından Kazandığı Parayıda Lösev'e Bağışlıyor Öyle değil mi ?

Adamla kaçınız oturup konuştunuz kardeşim, bi kere paraya ihtiyacı olan biri değil 8-9 ay öncesine aldığı aylık para 20 bin abonesi varken 100 doları geçmiyordu şimdi ise gene 500 1000 doları geçtiğini düşünmüyorum..

adamın iyi bi ingilizcesi de var kaçınız Yurtdışında tamamladı eğitimini, iyi bir oyun geçmişide 99 dan bu yana hem konsol hem game play oyuncusu biri bende sevmem izlemem pek ama sizene kardeşim sizine yok cocoğunu düşünmüyormuş yok prezervatifmiş, EVET ALLAHA da inanmıyor büyük ihtimal bu da sizi ilgilendirmez.

Adam çocuk ruhlu biri ve bunu öyle yansıtıyor demek ki kanalıda öyle 1 yıllık kanal değil

Katıldığı Tarih 4 Mar 2010

İlk önce siz adam olun sonra bok atın insanlara yaptığınız ayıp kendinizi paraya o kadar kaptırmışsınız ki herkesi para için bir şey yapıyor sanıyorsunuz

Ağzına sağlık üstad ;)

Video Ortası ve Sitesindeki Reklam Alanından Kazandığı Parayıda Lösev'e Bağışlıyor Öyle değil mi ?

Sen özgünüm dedin.Para kazanmayı açma videoları öylesine yükle eğer para kazanmayı açarsan sen iflah olmaz bi paragözsün desem karalama olmaz mıydı? Ne tür videolar attığını olaya katmıyor dikkat edersen.

Sen özgünüm dedin.Para kazanmayı açma videoları öyle yükle eğer para kazanmayı açarsan sen iflah olmaz bi paragözsün desem karalama olmaz mıydı? Ne tür videolar attığını olaya katmıyor dikkat edersen.

Bende Kötü Örnek Oluşturacak Şeyler Yaparsam Sen Gel Aynı Yorumu Banada Yap Kardeş.Bu Forumda Herkez Bu İşi Büyük Küçük Bi Kazanç İçin Yapıyor.Bende Kazanıyorum Çok Şükür ve Kazanmak İçin Yapıyorum Ama Tutupta Kazanacağım Diye Böyle Sakil Hareketler Yapmıyorum Farkındasın Adamın Tüm Abonesi Çocuk Bunu İzleyip Örnek Alan Çocuktan Sen Ne Bekliyorsun?

Bende Kötü Örnek Oluşturacak Şeyler Yaparsam Sen Gel Aynı Yorumu Banada Yap Kardeş.Bu Forumda Herkez Bu İşi Büyük Küçük Bi Kazanç İçin Yapıyor.Bende Kazanıyorum Çok Şükür ve Kazanmak İçin Yapıyorum Ama Tutupta Kazanacağım Diye Böyle Sakil Hareketler Yapmıyorum Farkındasın Adamın Tüm Abonesi Çocuk Bunu İzleyip Örnek Alan Çocuktan Sen Ne Bekliyorsun?

Çocuk olduğunu hiç bilemezsin.Kötü örnek dediğin olay küfür etmesi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri