İnsanlara Ünlüymüş Gibi Davran - Absurd TV

• Kullanıcı keremoflu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
izlemesi keyifliydi hocam. başarılar :)

Çok ara veriyorsun kerem ya. Ayda en az 4 video olsa, daha da hızlı büyüyeceğini düşünüyorum. Video süper olmuş, iyi çalışma tebrikler

keşke herkes senin gibi düzgün yapabilse şu işide ortalık çöp olmasa başarılar

video iyi küçük resim kötü.

Küçük resmi çileğe benzeyen kızla selfie yap. Ekranı doldur.

Kanalın ciddiyet ayarları olması gereken gibi, (''arkadaşlar'' yerine ''sizler'' kelimesi daha çok kullanılarak, bir tık daha da arttırılabilir)

Video çekimlerindeki ses seviyesi ile kullanılan efektlerdeki ses seviyesi dengeli değil, bunu ayarlamalısınız.

Videolarda yer yer müzik var, ama şakalar esnasında ses adına arka fon çok boş kalıyor, oralara da bir şeyler yapılabilir.

Video kontrasını da arttırmalısınız biraz.

Bunun haricinde severek izliyorum, seyrederken gülümseyebiliyorum ve bunun için ayrıca teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız gençler :D

Çok ara veriyorsun kerem ya. Ayda en az 4 video olsa, daha da hızlı büyüyeceğini düşünüyorum. Video süper olmuş, iyi çalışma tebrikler

Tesekkurler hocam. Video ceken arkadaslarla ilgili zaman sikintisi oldu. Artik daha fazla cekicem umarim.

Kanalın ciddiyet ayarları olması gereken gibi, (''arkadaşlar'' yerine ''sizler'' kelimesi daha çok kullanılarak, bir tık daha da arttırılabilir)

Video çekimlerindeki ses seviyesi ile kullanılan efektlerdeki ses seviyesi dengeli değil, bunu ayarlamalısınız.

Videolarda yer yer müzik var, ama şakalar esnasında ses adına arka fon çok boş kalıyor, oralara da bir şeyler yapılabilir.

Video kontrasını da arttırmalısınız biraz.

Bunun haricinde severek izliyorum, seyrederken gülümseyebiliyorum ve bunun için ayrıca teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız gençler :D

Tesekkurler. Video arkasina muzik koyacaktim da tekrar unutmusum. Kontrasti da cogu zaman arttirmiyorum.genelde ayrintili cekimler oldugu icin detayi ölduruyor.

bu adam işi biliyo yaa güzel olmuş :D

Merhaba hocam,

videolarınızı genelde başlangıç için başaralı görüyorum. Daha fazla video çekebilirsiniz. Veya küçük bir ekip kurarak kısa filmler çekebilirsiniz. Bu tür şakalarla belli bir çıtaya kadar ulaşırsınız. Kısa kısa senaryolar yazarak kısa filmler çekmelisiniz. Böylece kitleyi kanala bağlarsınız. Bi sonraki bölümde neler yapacaklar acaba derler. Sonraki aşamada kısa filmleri biraz daha uzatırsınız uzun filmler çekersiniz. Adım adım kitleyi büyütür, kendinizi geliştirirsiniz. Daha da profesyonelleşirsiniz.

Merhaba hocam,

videolarınızı genelde başlangıç için başaralı görüyorum. Daha fazla video çekebilirsiniz. Veya küçük bir ekip kurarak kısa filmler çekebilirsiniz. Bu tür şakalarla belli bir çıtaya kadar ulaşırsınız. Kısa kısa senaryolar yazarak kısa filmler çekmelisiniz. Böylece kitleyi kanala bağlarsınız. Bi sonraki bölümde neler yapacaklar acaba derler. Sonraki aşamada kısa filmleri biraz daha uzatırsınız uzun filmler çekersiniz. Adım adım kitleyi büyütür, kendinizi geliştirirsiniz. Daha da profesyonelleşirsiniz.

Merhabalar hocam, teşekkürler yorumun için. Şu an bu tarz sosyal viral içeriğe devam edeceğim. Kısa film tarzı olmasa da ilerleyen süreçte iyi produksiyon gerektiren şeylere geçeceğim. Belli bir eşiği geçene kadar böyle devam edeceğim.

İşin profesyonelliğinden anlamam. Sestir, kameradır teknik aşama o kadarda beni bağlamıyor. Sıradan bir YouTube kullanıcısı olarak videonu seyrettim seyrederken oldukça eğlendim. Sıradan bir insanı gülümsetebilmeyi ve videoyu yaşatabilmeyi bence başarabildin. Teşekkür ediyorum bunun için. Başarılarının devamını diliyorum. Umarım iyi yerlere gelirsin.

İşin profesyonelliğinden anlamam. Sestir, kameradır teknik aşama o kadarda beni bağlamıyor. Sıradan bir YouTube kullanıcısı olarak videonu seyrettim seyrederken oldukça eğlendim. Sıradan bir insanı gülümsetebilmeyi ve videoyu yaşatabilmeyi bence başarabildin. Teşekkür ediyorum bunun için. Başarılarının devamını diliyorum. Umarım iyi yerlere gelirsin.

İyi dileklerin için teşekkürler, mutlu ettiyse ne güzel :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri