İnsanlar'dan Yemek İstemek (Güçlü Bir Sosyal Mesaj İçerir)

• Kullanıcı VASP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
kurgu oldugu cok belli ama konu guzel. ileride daha basarili olacaginizi dusunuyorum. turkiye'de yemek istediginizde % 90'i sizi geri cevirmez.

çok yapmacık pizzayı veren de aynı tsörtü giyiyor sonra gelip pizzadan isteyende bari farklı birini gönderin kedi olsa anlardı bunlar bana yemek verdi diye :) yabancıların aynı tarzda var biraz onları inceleyin bence

İyi veya kötü yorum yapan herkese teşekkürler,

Hocam olmamış sanki, oyunculuklar çok sırıtıyor. Yine de gelecekte iyi yerlere geleceğinizi düşünüyorum, başarılar.

Güzel mesaj ve İnşallah daha iyi yerlere gelirsin hocam.
Ne olursa olsun, sonuçta emek var işin içinde

Aklıma da çok güzel fikirler getirdi bu video

Vasp şaka konusunda çok başarılı ama bu tarz videoları sevmiyorum.

çünkü insanlara duyduğumuz güven her geçen gün kötüye gidiyor zaten, bu tarz videolar daha da körüklüyor. İnsanımızı kötü olarak empoze eden bir reklam gibi geliyor bana. sadece bu videonuz için yorumum.

bu tarz videoları çekme imkanınız mevcut.MErak ediyorum neden kurgu yapıyorsunuz ki ? iki tane yemek yiyen insandan bir dilim birşey isteyemediniz mi ? yani bence öyle daha samimi olur ve daha fazla insanlardan izlenim ve beğeni alırsınız.Çünkü ozaman insanların ve toplumun gerçekten davranış ve tepkilerini görmüş oluruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri