İnsanların iyi niyetini suistimal ederek firmanın reklam yapmak

severall

Kayıtlı Üye
Bu fotoğrafı bilmeyenini yoktur.Herkes vicdani duygularla paylaştı yardım etmek istedi.Fakat olay hiç de öyle değilmiş.Markanın reklamını yapmak için bir tezgah düzenlenmiş az evvel ekşi de gördüm kan beynime sıçradı.Bu kadar mı düştük biz ? Forum donanımhaber'de de konusu varmış sanırım ama ulaşılamıyor.İfşa eden ise eski bir çalışan ve firmayla mahkemelik.Cidden yazıklar olsun imkanı olan ekşide başşık açarsa iyi olur acayip canımı sıktı bu yaptıkları

https://img5.picload.org/image/rlpdgcro/reeder.png

https://img5.picload.org/image/rlpdgcro/reeder.png

Doğruysa eğer yazık ya insanlar para için ne hallere giriyor.Milletin tek gördüğü şey para olmuş artık

artık yemiyoruz diyeyim incisözlükte biraz takılınca herkesin çok rahat duygu sömürüsü yalan söylediği nasıl prim yaptığını anlıyorsun artık

Milletimizin vicdanını, duyarlılığını ve iyi niyetini bu denli suistimal edenleri kınıyorum!.

Okurken bu kadarda olmaz dediniz mi acaba

Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorlar fakat bu kötü reklam , şu saatten sonra 3310 kullanırım ama o telefonu almam bedava verseler dahi.

ekşide 1-2 gün önce tepedeydi bu haber. orayıda kullanmışlar

Bunlarda mı reklammış

tabiki hocam, gördünüzmü su reklamını bakan bile gidip çoçuğa eğitim kiti verdi, bu işleri ilk başlatan gitti gidiyor'dur onlarda bir kız tutup taş gibi tabi :D erkek arkadaşının eşyalarını satıyordu sonra baktık ki viral reklam çıkmış :)

yani bunları hiç dikkate almayın, :cool::cool:

hocam genel olarak kendimizi şu şekilde eleştirmek istiyorum:
suçlu biziz çünkü toplum olarak ağlamayana meme yok mantığı ile hareket ediyoruz..
kimilerinin öylesine derdi var ki söyleyemiyor sadece ima edebiliyor ama biz üsteleyip sorunu çözmek için uğraşmak yerine olayı anlamazdan geliyoruz
çünkü bize göre dertlinin ağlayıp sızlanması lazım, aynı dilenciler gibi.. :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri