İnsanlığın geldiği son nokta

severall

Kayıtlı Üye
bence en gelişmiş insan türü bunlardır.Böyle bir dünyada bir insan nasıl bu kadar mutlu olabilir haketten şaşırıyorum.Demek ki bizde var bir gariplik.İnsanlığın istisnasız her eylemi mutlu olmak adına yapılıyor teknoloji sağlık bilim hepsinin mutlu olmaya çıkıyor ve bu adamlar hiçbir şey yapmadan bunu başarmışlar helal olsun.

Edit:Ben videodaki aşırı neşeli hal ve mutluluk hoşuma gittiği için paylaştım baya bir özendim.Ülkenin gelişimine girmeye gerek bu böyle geldi böyle gider.

https://www.youtube.com/watch?v=2u-30r0bcms

Ülkenin zeka seviyesi ortada olduğu halde neden şaşırıyorsunuz ki? Cehalet mutluluktur diye boşuna demiyorlar.Aziz Nesin ne güzel söylemiş zamanında...

Muhabirin suratı çok komik, adamlar toplaşınca içinden şehadet getirmeye başladı.

bunlar böyle mutlu oluyolarsa bırakın olsunlar, ülke gelişemiyorsa siz bir şeyler yapın? hep eleştiri hep eleştiri..

vatanına ihanet etmedikleri sürece düzgün yaşadıkları sürece istedikleri şekilde davranabilirler, herkes kendine baksın bence..

Neden mi gelişemiyoruz çünkü bal yapmıyoruz. Sadece laf var bizde. Bal yapmayan arılarız. Başkalarının zekalarını küçümsüyoruz. Ne zaman kendimize güvenirsek o zaman gelişiriz. Videodaki kişiler bence gayet güzel eğlenmişler. Bu videoya bakarak ülkenin zeka seviyesi şöyle böyle gibi yorum yapanlar bence önce kendisi ülkesi için neler yapmış onu sorgulasın.

bence en gelişmiş insan türü bunlardır.Böyle bir dünyada bir insan nasıl bu kadar mutlu olabilir haketten şaşırıyorum.Demek ki bizde var bir gariplik.İnsanlığın istisnasız her eylemi mutlu olmak adına yapılıyor teknoloji sağlık bilim hepsinin mutlu olmaya çıkıyor ve bu adamlar hiçbir şey yapmadan bunu başarmışlar helal olsun.

https://www.youtube.com/watch?v=2u-30r0bcms

insanlıgın oldugunu sanmıyorum

İzlemeye erindim +izlemek istemedim ana temayı biri yazabilirmi ? :D

İnsalığın geldiği son nokta ile bu video arasındaki bağı kuramadım.

Millet orada Dünya dışında yaşanabilecek bir gezegen var mı diye araştırmalar yapıyor biz burada saçma sapan şeyler yapıyoruz. Bu bir öz eleştiridir bende bilim adına bir şeyler üretmiyorum fakat en azından çabalıyorum(z) , bu demek değil ki sadece bilim adına bir şeyler yapılması gerekiyor, tiyatroya git kitap oku yabancı diziler izle İngilizcen gelişsin vs vs daha çok şey sayılabilir . Videoyu izlemedim fakat kapak fotoğrafından az çok neler döndüğünü tahmin edebiliyorum.

bunlar böyle mutlu oluyolarsa bırakın olsunlar, ülke gelişemiyorsa siz bir şeyler yapın? hep eleştiri hep eleştiri..

vatanına ihanet etmedikleri sürece düzgün yaşadıkları sürece istedikleri şekilde davranabilirler, herkes kendine baksın bence..

insanlar siyasetten uzaklasma calısıyor bu herif yoldan geçen 2 karşı görüşü bulup tartıştırıyor sonrada çok güzel mutlu oluyorlar.

siz zaten prof. doc. doktorsunuz. 3 5 kişiyi atıp ülke insanını karalayan bir biz varız zaten. çünkü diğer ülkeleri gezip dolaştınız ya sonuçta prof. doc. doktorsunuz saygı değer efendiler

Hırsızlığın marifet sayıldığı bir topluluktan ne bekliyosunuz ki? Bazı hümanistler hemen başlamışlar atıp tutmaya, ama eminim bu tür birileriyle karşılaşmamışlardır, karşılaşsalar eminim herkesten çok nefret ederler.

6-7 sene önce istanbulda akşam tıklım tıklım otobüse 3 kişi bindiler pislikten yanına yaklaşılmıyor o derece, herkes uzaklaştı, bunlara değmemek için üst üste çıkmış durumda yolcular.60 yaşlarında adamın biri bunların yanından geçerken otobüs sarsıldı adam da bunlardan birine çarptı.Bu dişi yaratık o adama sen bana ne sürtüyosun o. çocuğu, senin ananı avradını vs diye 10 dakika küfretti, halbuki suçlu olan kendisi.Daha onlarca olaya şahit olmuşumdur bunun gibi, bunlar adamı durduk yere katil ederler, siz siz olun uzak durun, başınızı belaya sokarlar...

Küçük einsteinler toplanmış , ona buna cahil diyen tiplerin dünyaya katkıları ne çok merak ediyorum. İki bilgisayarı açıp kapasını öğrenen kendini bir şey sanıyor bu ülkede.

Küçük einsteinler toplanmış , ona buna cahil diyen tiplerin dünyaya katkıları ne çok merak ediyorum. İki bilgisayarı açıp kapasını öğrenen kendini bir şey sanıyor bu ülkede.

Hoca yanlış anlamada iki bilgisayar açıp kapama öğreneni ezikleyip cahil durumuna düşürmeye çalışıyorsun söylediğinle çelişiyosun :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri