Instagram Hesabım Kapatıldı

power

Kayıtlı Üye
Merhaba
2 Gün önce hesabım kapatıldı.
Açmaya çalıştığımda sürekli şu mail geliyor

Kod:
Merhaba,

Görünüşe göre hesabınız kapatılmış. Kullanım Koşullarımıza uymayan Instagram hesaplarını kapatırız. Koşullarımızı ihlal eden eylemler şunlardır:

- Instagram'dan bir veya daha fazla uyarı alınmasına karşın yasak bir davranışı sürdürmek

- Taciz, reklam, tanıtım veya flört amaçlarıyla, diğer insanlarla istemedikleri halde iletişim kurmak veya diğer uygunsuz davranışlarda bulunmak

- Bir kişi veya kuruluşun kimliğine bürünmek veya bir kimliği bir başka şekilde yanlış temsil etmek

- Başkalarının haklarını ya da yasaları ihlal eden herhangi bir içerik paylaşmak

- Kullanım Koşullarımızı ihlal eden herhangi bir içerik paylaşmak

İlkelerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Instagram Kullanım Koşulları'nı inceleyin:

https://help.instagram.com/termsofuse/?ref=cr

Teşekkürler,

Şimdi bu hesap geri tekrar nasıl açılır ?

açtırmak için birçok yöntem var hocam eğer bilmiyorsanız linkteki konuyu inceleyin r10 üyeliğiniz yoksa sizin adınıza iletişim kurarım KEFİL DEĞİLİM
https://www.r10.net/instagram/16074...lerce-referans-sifre-istemiyoruz-10004-a.html

Hocam teşekkür ederim ancak şöyle bir sorun var işte
İlk yöntemde bildiğiniz gibi form doldurup gelen maili elindeki kağıtla cevaplamak. Şu ana kadar 4-5 kere böyle kapandı. Hep de açılıyordu. Farklı olarak Geçen hafta kapandığında “hesabınız topluluk kurallarını ihlal ettiği için tekrar etkinleştirmemiz mümkün değildir” gibi bir yanıt geldi. Ancak yine açıldı. 4 gün sonra tekrar kapatıldı. Şimdi tekrardan form doldurup resim ile foto atıp yanıtlıyorum. Ancak bana gelen tek yanıt yukardaki gibi “görünüşe göre hesbaınız kapatılmış .... “ diye devam eden mail. İnsan kafayı yiyor gerçekten kapatıldığını bende biliyorum diye. Diğer formları da doldurdum yanıt gelmedi. Bu hafta içi gelir diye düşünüyorum.

Hocam teşekkür ederim ancak şöyle bir sorun var işte
İlk yöntemde bildiğiniz gibi form doldurup gelen maili elindeki kağıtla cevaplamak. Şu ana kadar 4-5 kere böyle kapandı. Hep de açılıyordu. Farklı olarak Geçen hafta kapandığında “hesabınız topluluk kurallarını ihlal ettiği için tekrar etkinleştirmemiz mümkün değildir” gibi bir yanıt geldi. Ancak yine açıldı. 4 gün sonra tekrar kapatıldı. Şimdi tekrardan form doldurup resim ile foto atıp yanıtlıyorum. Ancak bana gelen tek yanıt yukardaki gibi “görünüşe göre hesbaınız kapatılmış .... “ diye devam eden mail. İnsan kafayı yiyor gerçekten kapatıldığını bende biliyorum diye. Diğer formları da doldurdum yanıt gelmedi. Bu hafta içi gelir diye düşünüyorum.

hocam linkteki arkadaşın sayfalar dolusu yorumu var nasıl yapıyor bilmiyorum ama açtırıyo hesap sizin için çok önemliyse en azından deneyin derim

hocam linkteki arkadaşın sayfalar dolusu yorumu var nasıl yapıyor bilmiyorum ama açtırıyo hesap sizin için çok önemliyse en azından deneyin derim

Bundan önceki kapatılışında görüştük zaten. Bir süre daha bekleyip açılmazsa yazarım demiştim açıldı. Şimdi de bir süre bekleyip mecburen ona başvuracağız

Flood gibi olmasın ama hala düşünüyorum. Şimdi hesabı parayla açtırsam 3 gün sonra tekrar kapanacak yazık olacak o paraya.
Başka bir yolu yok mudur bu hesabı açtırmanın ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri