Referans Alımı
Eğitim seti satışımıza referans olabilmesi için 2 kişi R10'dan 2 kişi de Ytpara'dan referans alınacaktır. Referans alımı yaparken şu şartların sağlanması önemlidir;
- 2015 veya öncesinde foruma üye olmuş olmak.
- Son 1 yıllık süreç içerisinde forumu aktif olarak kullanıyor olmak.
- En az 1.000 mesaj sayısına ulaşmış olmak.
- Forum üyeleri tarafından bilinen üye olmak.
- En az 75 veya üzerinde pozitif ve %100 ticaret bildirimine sahip olmak.
- Kapsamlı yorum yapabilecek olmak.
- Son 1 yıllık süreç içerisinde forumu aktif olarak kullanıyor olmak.
- En az 1.000 mesaj sayısına ulaşmış olmak.
- Forum üyeleri tarafından bilinen üye olmak.
- En az 75 veya üzerinde pozitif ve %100 ticaret bildirimine sahip olmak.
- Kapsamlı yorum yapabilecek olmak.
Ayrıca, belirtilen şartların bir kısmını karşılayan tüm kullanıcılara indirimli satışımız da bulunmaktadır!
Referanslar
Eğitim seti elime ulaştı. Öncelikle konu sahibine sahip olduğu ilgi ve sorumluluktan dolayı çok teşekkür ediyorum. Diğer referansı da bu sektörün içinde olan bir arkadaşımızla paylaşmış sanırım. Ben bu sektöre uzun süredir girmek isteyen ama içerik üretmek dışında bir türlü tam anlamıyla giremeyen biri olarak sizinle görüşlerimi paylaşacağım. Umarım kafasında soru işareti kalan herkese yardımcı olur.
Eğitim seti isminde de yazdığı gibi tamamen sıfırdan bir anlatıma sahip. Genel olarak sizi düşünmeye iten ve çözüm odaklı yaklaşmanızı sağlayacak şekilde tasarlanmış.İlk olarak konunun özü ve belirlenen konu hakkında genel bir anlatım ve o konuda sizin yapmanız gerekenler anlatılmış.Sonrasında ise konu sahibinin hazırladığı ve tecrübe ettiği örneklerle bilgilendirmeler yapılmış. Normal şartlarda genel olarak yorumumu yaparım geçerim diye düşünüyordum fakat gerçekten sektörlerin araştırılmasından profil resmine kadar tüm detaylar anlatılmış ve yapılması gerekenler paylaşılmış. Aklında soru işareti kalan arkadaşlar olursa kesinlikle yardımcı olmak isterim. Kesinlikle fiyatını hakeden bir set olmuş. Konu sahibine çok teşekkürler. @AhmetKofali;
Arkadaş ref olarak eğitim setini yolladı kabataslak bi göz attım epey detaylıca her konuya değinmiş ve örnekler vererek anlatım sağlamış. Ve konu konu alt başlıklara ayırması da okunmasını ve anlaşılmasını daha kolay kılıyor. En kısa zamanda hepsini detaylıca okuyup yorumumu paylaşıcam, ilk izlenimim gayet başarılı.
iyi akşamlar arkadaşlar
bende 5 senedir instagram sayfaları kurup satışını yapıyorum.Eğitim setini okudum inceledim.Gerçekten çok önemli noktalara değinilmiş.Dolu dolu bilgiler mevcut.Şişirilmiş bilgiler yok.Akılda kalıcı uygulaması kolay yöntemler var.Elinize emeğinize sağlık hocam.Birçok eğitim setini gördüm ve okudum r10 da ama bu kadar kapsamlı ve sonuca olumlu yansıyanını görmemiştim.
Referans olarak kabul edildikten hemen sonra set elime geçti, seti uzun bir okuma/inceleme yaptıktan sonra setin içeriğini uygulamaya başladım.
Elde ettiğim izlenimlerim şu şekilde;
Seçtiğiniz kategoriye bağlı olarak kısa zamanda büyümek ve takipçilerinizi arttırmak için çoğu yerde bulamayacağınız püf noktaları sette detaylıca anlatılmış,
kanalı büyütmek için hazırlayacağınız içerikte dikkat etmeniz gereken noktalara değinilmiş,
özgün ve kopya çalışmanın yararları ve zararları birer birer incelenmiş,
paylaşım yaparken ve yaptıktan sonra yapılmasa gerekenler anlatılmış.
Bu seti ref olarak kullandım ama ref olmasam para ile almış olsam ödediğim ücreti sonuna kadar hak eden bir set olarak görüyorum.
Son düzenleme: