Instagram Sayfa Önerisi

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar kardeşim Instagram sayfası acıcakmışta başımın etini yedi ne sayfası açsam ne sayfası açsam diye :D her söylediği hep olan onlarca yüzlerce kopyası olan sayfalar bende foruma sorım dedim tavsiyesi olan varmı acaba :) sayfayı kasıcakmış büyütücekmiş tavsiyelere açığız :D

sayfa kasmak çok zor instada. İnstafly programını kullanmanızı tavsiye ederim takibe takip vs başta çok işe yarar.

Sayfaya gelince instada en çabuk ve kolay komedi ve video sayfaları büyür.

sayfa kasmak çok zor instada. İnstafly programını kullanmanızı tavsiye ederim takibe takip vs başta çok işe yarar.

Aynen instagram da sayfa büyütmek baya bi zor, her kategoriden 100 lerce sayfa var. Hocam söylediklerin evet tutulan kategoriler fakat insanlar artık sayfanın takipçi sayısına göre sayfayı takip ediyor, mesela 100 binlik sayfa 10 binlik sayfaya göre daha cazip oluyor, 10 binlik sayfanın paylaşımları kaliteli olsa bile insanlar 100 binlik sayfanın paylaşımlarında etkileşimde bulunuyor, yani kısacası artık kaliteye değil takipçi sayısına bakılıyor, bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

Son düzenleme:

Eyvallah hocam tavsiyeler için fakat komedi video sayfaları sürüyle var bunların arasından çıkıp büyümesi çok zor :(

Aynen instagram da sayfa büyütmek baya bi zor, her kategoriden 100 lerce sayfa var. Hocam söylediklerin evet tutulan kategoriler fakat insanlar artık sayfanın takipçi sayısına göre sayfayı takip ediyor, mesela 100 binlik sayfa 10 binlik sayfaya göre daha cazip oluyor, 10 binlik sayfanın paylaşımları kaliteli olsa bile insanlar 100 binlik sayfanın paylaşımlarında etkileşimde bulunuyor, yani kısacası artık kaliteye değil takipçi sayısına bakılıyor, bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

İşte o yüzden ben de dedim kardeşime Türkiye de açılmamış yada az sayıda olan bir sayfa bul farklı bir sayfa ki tutma olasılığı yüksek olsun :D ama bir türlü öyle bir fikir gelmedi aklımıza :D

Eyvallah hocam tavsiyeler için fakat komedi video sayfaları sürüyle var bunların arasından çıkıp büyümesi çok zor :(

İşte o yüzden ben de dedim kardeşime Türkiye de açılmamış yada az sayıda olan bir sayfa bul farklı bir sayfa ki tutma olasılığı yüksek olsun :D ama bir türlü öyle bir fikir gelmedi aklımıza :D

Valla hocam öyle bir fikir aklıma gelse önce ben kendim yapacam ama yok yok :D Tutmuş ve tutma olasılığı olan tüm kategorilerden yüzlerce sayfa var :)

Yada şöyle yapacaksın çok tutulan bi kategoriden sayfa açıp takipçi satın alacaksın, bence bunun başka yolu yok gibi :)

hocam bu youtube değil ki çok fazla sayfa var diye büyümesin hit gelmesin :) Youtube de video iki tane vardır adam birini izler diğeri aynısı olduğu için izlemez. Ama bunda ne kadar çok sayfa olursa olsun komedi sayfası takip edilir farklı paylaşımları olur çünkü. İnsanlar zevk alır komedi sayfası takip etmekte daha fazla komik içerik göreceği için.. bildiğim tüm komedi sayfaları tutuyo tabi emek ve program lazım.

edit: Asıl çok az bilinen kategori tutmaz bu işte :) lol oyunu sayfam var 20k da komedi sayfam 131k da şuan :). LOL SAYFASI KİTLESİ DAHA AZ KİŞİYE HİTAP ETTİĞİ İÇİN KEŞFETE DAHA AZ DÜŞÜYOR.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri