instagram takici Çeliliş ile

sabantap

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
instagram takici Çeliliş ile yerler var r10 misal bunlar nedir güvenlimidir instagram takipci almak istiyorum da bileniz varmıdır arkadaslar

%100 Türk Gerçek
Çekiliş Yöntemiyle Gönderilir
72 Saat İçerisinde Teslimat
Bir Miktar Takibi Bırakabilirler
3D Güvenli Ödeme
7/24 Müşteri Desteğ

misal 60 tl çekiliş ile 3k takici atıyor

2 saat sonra geri kaçarlar. paranıza yazık etmeyin. denedim pek işimi görmedi

instafly kullan kendin kas hocam yavaş yavaş

Takipçiyle kasılan 3k takipçili hesap aldım, bir iki paylaşım yaptım tatlı & pasta vs. 1k takipçi gitti, biraz daha paylaşım yaparsam tatlıya bağlayacağım hesabı :D

Çekiliş ile gelen takipçinin hiçbir faydası yok kesinlikle. Bir süre sonra %70'i gidiyor geri kalanı da aktif olmuyor. Tavsiye etmiyorum.

Aynı kategorideyse pek sıkıntı olmuyor. Tabi "zorla" takip ettirdiğiniz kişilerin beğeneceği paylaşımlar yaparsanız.

Çekiliş ile gönderen çok kişi var örneğin çağrı taner gibi kişiler ama unutmayın ki bunlar sadece çekiliş için geliyor sonra çıkıyorlar

tam olarak nedir bilmiyorum hocam onu

Takibe takip kasma yapacağınız bir BOT instagram yaklaşık 1 saatte anlıyor ve hesabı spamlıyor yani boşa uğraş.
Botların neredeyse hepsi boşa uğraştır bulaşmayın. Çekiliş ile gelen takipçilerde aktif değil çekiliş için gelip daha sonra kaçan takipçidir zaten bu çekiliş dalgası öyle bi hal aldı ki artık kimse o çekilişlerin gerçek olduğunu düşünmüyor(ilk 2000 kişiye 500tl diye çekiliş yapan var 1m Tl yapıyor) instagramın spam bot vs gibi yöntemlerle geliştirme olayı 2020 itibari ile bitmiştir yapılacak en iyi şey organik ve sabırlı bi şekilde düzenli içerik atarak günde max 50 takip ile yavaş yavaş büyütmektir sayfayı.

gençler çok abartı yazılar yazıp ezmişsiniz ben yakın zamanda bu hizmeti onlarca kişiye sağladım bu forumdan da 20+ kişiye attım 1k 50 liradan sağladım. Ancak o dediğiniz düşüşler asla yaşanmıyor benim yaptığım reklamda. Size 2k dedi isem 1,500e 1 ay içinde düşüyorsa +500 daha ekleyip dengeliyorum bot gibi silinme vs birşey yok onlara inanmayın arkadaşlar. 500k ya yakın işlem yaptım 2 ay içinde.

Takibe takip kasma yapacağınız bir BOT instagram yaklaşık 1 saatte anlıyor ve hesabı spamlıyor yani boşa uğraş.
Botların neredeyse hepsi boşa uğraştır bulaşmayın. Çekiliş ile gelen takipçilerde aktif değil çekiliş için gelip daha sonra kaçan takipçidir zaten bu çekiliş dalgası öyle bi hal aldı ki artık kimse o çekilişlerin gerçek olduğunu düşünmüyor(ilk 2000 kişiye 500tl diye çekiliş yapan var 1m Tl yapıyor) instagramın spam bot vs gibi yöntemlerle geliştirme olayı 2020 itibari ile bitmiştir yapılacak en iyi şey organik ve sabırlı bi şekilde düzenli içerik atarak günde max 50 takip ile yavaş yavaş büyütmektir sayfayı.

Takibe, takip derken olayı tamamen bitirmeyin. Kasacağınız abone gene organik ve istediğiniz kitleye hitaben olacak. Ayrıca, bir çok sosyal medya platformunun kendi kısıtlamaları var. Örneğin ben instafly ile günlük bir hesapdan en fazla 300 limitini geçmeyecek kadar takipçi kasıyorum. Ama netice de geri dönüş olan takipçi, gerçekten benim sayfama ilgi duyan ve takip etmeye değer olduğunu düşünen takipçiler oluyor. Önceden bu limit günlük 1000 di. Limitleri sömürüldükçe, adamlarda kısıtlamaya gidiyor hepsi bu kadar.

Takibe, takip derken olayı tamamen bitirmeyin. Kasacağınız abone gene organik ve istediğiniz kitleye hitaben olacak. Ayrıca, bir çok sosyal medya platformunun kendi kısıtlamaları var. Örneğin ben instafly ile günlük bir hesapdan en fazla 300 limitini geçmeyecek kadar takipçi kasıyorum. Ama netice de geri dönüş olan takipçi, gerçekten benim sayfama ilgi duyan ve takip etmeye değer olduğunu düşünen takipçiler oluyor. Önceden bu limit günlük 1000 di. Limitleri sömürüldükçe, adamlarda kısıtlamaya gidiyor hepsi bu kadar.

Hocam instafly ve hatta piyasada ki en iyi botları denedim hem normal proxy hem mobil proxy denedim tek hesap çoklu hesap eski hesap yeni hesap ve hatta direk kendi telefonumdan 4g ile de denedim günlük 80 takip üstü yapamadım rica etsem instafly ayarlarınızı benle paylaşırmısınız ?

Hocam instafly ve hatta piyasada ki en iyi botları denedim hem normal proxy hem mobil proxy denedim tek hesap çoklu hesap eski hesap yeni hesap ve hatta direk kendi telefonumdan 4g ile de denedim günlük 80 takip üstü yapamadım rica etsem instafly ayarlarınızı benle paylaşırmısınız ?

Hocam siz en son proğramı ne zaman güncellediniz. Takip işlemleri, takipten geri çıkarma işlemleri çok farklılık arz ediyor artık. Siz en son ne zaman güncelleme yaptınız ona göre bilgi vereyim.

Hocam siz en son proğramı ne zaman güncellediniz. Takip işlemleri, takipten geri çıkarma işlemleri çok farklılık arz ediyor artık. Siz en son ne zaman güncelleme yaptınız ona göre bilgi vereyim.

instafly kullanmayı 1 yıl önce bıraktım daha komplike daha ayrıntılı jarvee ile çalışıyodum onu da yaklaşık 4-5 ay önce bıraktım bu limitler düşünce siz güncel ayarları bana söylerseniz instafly a tekrar yönelebilirim aktif şekilde 100 küsür hesabım var hatta 35 tanesi satılık şu konumda
https://www.ytpara.com/instagram/140531-satilik-35-adet-kadin-kitleli-instagram-sayfasi.html

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri