✶ Instagram Takipçi Satışlarımız Başlamıştır ✶

fanitter

Yasaklanmış
✶ Instagram Takipçi Satışlarımız Başlamıştır ✶

images

✶ Sizi 1 Hafta boyunca sisteme ekliyoruz ✶
✶ 1 Hafta sonunda sizi 1000 kişi takip etmiş olacaktır - eksik olunca tamamlanacaktır -✶
✶ Userler tamamen aktif türk kullanıcılarıdır. ✶
✶ Kendi istekleri ile panelimize girmiş kullanıcılardır ✶
✶ %50 Kız %50 Erkek olarak gönderilir ✶

✶ Referans hesap : http://instagram.com/serobey34

Fiyat - 30 TL
Ödeme Yöntemi : Paypal

fiyat çok pahalı ve bu şekil ref ne biliyim bi adamın 15 20k takipcisi olsa daha inandırıcı gelirdi benimde şuan 1.1k takipcim var ondan bu şekil konuşuyorum yanlş anlama hayırlı satışlar fiyat biraz hatta baya pahalı geldi

ek olarak 1k takipciye aktif diyorsun adamın resimlerde 10 beğeni 20 beğeni 1k tapikcide emin ol öyle olmiyor

fiyat çok pahalı ve bu şekil ref ne biliyim bi adamın 15 20k takipcisi olsa daha inandırıcı gelirdi benimde şuan 1.1k takipcim var ondan bu şekil konuşuyorum yanlş anlama hayırlı satışlar fiyat biraz hatta baya pahalı geldi

Hocam şuan ticaret sitesi olan r10'da 100 instagram takipci 10 TL'dir ben 1K 30 TL'den yolluyorum

buyrun kontrol edebilirsiniz. Instagram - Google Fan Webmaster Forum

Ayrıca hocam aktif diye birinin sizin her fotoğrafınızı beğenecek diye bir kural yok 10 milyon takipcisi olan insana bile 500 600 bin beğeni geliyorsa bu konuyu tartışmaya gerek bile duymuyorum iyi günler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri