Instagram'da Butik Açmak İsteyene Ayakkabı Tedarik Edilir

SeaNoNe

Yasaklanmış
Web sitesi
themusicbox.tv
Arkadaşlar selamlar,
Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, Letgo gibi platformlarda butik açmak isteyen arkadaşlara toptan ayakkabı tedarik edilir. Piyasa da bulabileceğiniz tüm model ve markalar mevcuttur.

Daha önceden de bildiğiniz gibi telefon satış ve aksesuar işiyle ilgileniyordum (hala daha işyerimiz ve mevcut satışlarımız aktif devam etmektedir), ancak baba mesleğimiz ayakkabı imalatıdır. Yaklaşık 32 senelik ve ismimi taşıyan firmanın başına, 2 haziran tarihinde babam ameliyatı nedeniyle geçmiş bulunmaktayım. Tüm mevcut üretim ve satış kontrolünü eğer bir aksilik olmazsa götürebileceğim yere kadar götürmeyi planlıyorum.

Piyasada satılan (çakma) Nike Airmax - Adidas - New Balance - Birkenstock - Diesel - Lacoste gibi markaların ürünlerinin tamamı bizim de işyerimizin olduğu sanayi bölgesinde üretilmektedir. İstanbul'da yaklaşık 2-3 atölye dışında tüm Türkiye ve Türki Cumhuriyetlerine, Orta doğuya, Arap yarımadasına İzmir üzerinden ürünler çıkmaktadır.

Günde yaklaşık 2000 çift üretim mevcuttur. Ürünler minimum 8 çift olacak şekilde satılmaktadır ve mevcut piyasada ki karlılık oranları %70-100 arasındadır. Detaylı bilgi için pm yoluyla irtibat kurabilirsiniz.

Perakende satışımız şu an için yoktur.

Ürettiğiniz ayakkabıların resimleri , ayakkabıları sizden alıcağımız Fiyat listesi , bizim satabileceğimiz fiyat ve kargo ile yapılacak olan anlaşmayla ilgili detaylı bir mail gönderebilirmisiniz hocam . Mail adresimi pm 'den iletiyorum [MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION]

Ürettiğiniz ayakkabıların resimleri , ayakkabıları sizden alıcağımız Fiyat listesi , bizim satabileceğimiz fiyat ve kargo ile yapılacak olan anlaşmayla ilgili detaylı bir mail gönderebilirmisiniz hocam . Mail adresimi pm 'den iletiyorum [MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION]

Aynından alırım [MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] ımmm :)

Gecen hafta 564 çalıştım , sen Ayakabıcılar Sitesinde misin?¿

Aynen kardesim sitedeyim. Isyerini tasimayla ugrasiyorum bu ara, yine yolun duserse beklerim

Sent from my HTC One using Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 14:18 ---------- Önceki Mesaj 14:17 ----------

Geri donusleri aksam yaparim arkadaslar

Sent from my HTC One using Tapatalk

Merhaba hocam ürünleri alma değilde sipariş geldikçe tedarik etsek oluyor mu öyle. Mesela ben ürünlerin resmini koyucam. Sipariş gelince size söylüycem sizde hazırlayacaksınız bu şekilde

aynı soruların cevaplarını bende detaylıca alabilir miyim

Çakma olmayan markada olmayan bayan bayan ayakkabılar mevcut mu hocam? Babet, topuklu ayakkabı, stiletto, sandalet falan ve toptan fiyatları nedir?

Aynen bana da detaylı pm atarsanız sevinirim

Merhaba hocam ürünleri alma değilde sipariş geldikçe tedarik etsek oluyor mu öyle. Mesela ben ürünlerin resmini koyucam. Sipariş gelince size söylüycem sizde hazırlayacaksınız bu şekilde

hocam bu şekilde oluyorsa bende pm alabilir miyim ?

Arkadaslar 2017 model yeni seri uretimi basladigi icin pm gonderemedim kimseye kusura bakmayin.
Modelleri burada yayinlamak istemiyorum, o sebeple yarin konuya yazan arkadaslara modeller ve fiyatlar icin bilgi verebilirim.

Ne yazikki dropshipping seklinde calismak benim su anki zaman skintimdan dolayi mumkun gozukmuyor, fakat yakin gelecekte boyle bir calismaya girisebiliriz.

Urunlerin tamami kendi kontrolumden gecip gonderilecektir bu konuda sorun yasamazsiniz fakat bu is bir miktar sermaye gerektirmektedir. Bu sebeple sifir sermaye ile bu ise girismek isteyen arkadaslar bu forumda diger bir arkadasin actigi konuyu takip etmesini oneririm.

Toptan alis satis islemlerinde karlilik %90-100 araligindadir. O sebeple yatiriminizin geri donusu tamamen sizin riske edebileceginiz tutar ve satis kapasitenizle dogru orantili olacaktir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri