Instagram'da Fotoğraf Limiti?

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Arkadaşlar merhaba,

Dün yeni bir instagram sayfası açmıştım. Birkaç saat aralıklarla toplam 5 adet resim attım. Buraya kadar her şey normal.

Ancak, 6. resmi az önce atmayı denedim. Fotoğraf yükleniyor ve 1 saniye sonra siliniyor. Çözümünü bilen var mı? Günlük (yani 24 saat içinde) fotoğraf limiti mi var?

Bu arada 6. fotoğrafı atarken önce telefon onayı istedi.

Programı da güncelledim ama değişen bir şey olmadı. Dün yine başka bir hesap daha açmıştım onda da aynısı oldu.

Bilenlerden yardımlarını esirgememelerini rica ediyorum.

Hocam ben günde 10-20 resim atıyorum 2 onayı yapacaksınız ilk onayı istiyor daha sonra bir daha istiyor yapın tel onayını artık takılmaz tabi beğeni ve takipçi gelmesi şart yoksa bot diye algılıyor sayfa ne amaçlı ?

Hocam ben günde 10-20 resim atıyorum 2 onayı yapacaksınız ilk onayı istiyor daha sonra bir daha istiyor yapın tel onayını artık takılmaz tabi beğeni ve takipçi gelmesi şart yoksa bot diye algılıyor sayfa ne amaçlı ?

Hocam dediğim gibi tel onayını yaptım ama şu an hiç resim atamıyorum. Sayfa ingilizce kelimeler ile ilgili bir sayfaydı.

5 resimde o kadar hashtag koymama rağmen hiç beğeni ve takipçi gelmemişti ondan olabilir mi acaba?

Hocam dediğim gibi tel onayını yaptım ama şu an hiç resim atamıyorum. Sayfa ingilizce kelimeler ile ilgili bir sayfaydı.

5 resimde o kadar hashtag koymama rağmen hiç beğeni ve takipçi gelmemişti ondan olabilir mi acaba?

Benim takipçim geliyor hocam skype ekleyin bi bakalım :)

Yeni bir tane açtım şimdi. Ona gelmeye başladı. İlk günler en fazla 3-4 tane atarım günlük. Ondan sonra rayına oturur herhalde.

Hocam bazen aşırı yüklenince bot olarak algılıyor ya da spam oluyor onun için sıkıntılı oluyor ben ilk gün 10 resim attım 2. gün ise 20 taneye yakın attım toplam 2 tane onay yaptım hiç bir şey olmadı şu anda takipçi geliyor + beğeni yorum ama en sağlıklısı günde 10 resimi geçmemek.

Hocam bazen aşırı yüklenince bot olarak algılıyor ya da spam oluyor onun için sıkıntılı oluyor ben ilk gün 10 resim attım 2. gün ise 20 taneye yakın attım toplam 2 tane onay yaptım hiç bir şey olmadı şu anda takipçi geliyor + beğeni yorum ama en sağlıklısı günde 10 resimi geçmemek.

dediğim hesaba video denedim oldu ama fotoğraf olmuyor hala. 24 saat sonra denerim tekrar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri