Internet bağlantısı sorunum

Anivaliant

Yasaklanmış
S.a beyler 2 gün önce format attım pc ye pc süper sorunsuz çalışıyor yalnız wifi ile bağlıyorum internete yahu durduk yere 30 dakikada bir internet gidiyor köşedeki simge internet var gösteriyo simgede sorun yok sonra wifiden komple bağlantıyı kesip geri bağlanıyorum sorunsuz 1-2 saniye geçmeden hemen geri geliyor internet daha önce başına böyle bişey gelen var mı 30 dakikada bir tekrar ediyor bu tahmini olarak sorunun pc den kaynaklandığını düşünüyorum bilen varsa lütfen yazsın :/

Senden Başka Pcyi Kullanan Varmı Hocam Onlardada Bu Sorun Varsa Modemle Alakalıdır Ama Yoksa İnternet Driverlarını Güncelle Bi

masaüstü var oda direk kabloyla bağlı onu bi açıp deneyeyim bakalım bi sorun olacak mı nette telefonlada giriyoruz telefonda sorun yok gibi yada belli etmiyor gibi

mac adresi uyuşmazlığı var :)

Vay be :D

Bi açıklarmısın nasıl oluyormuş o uyuşmazlık ?

Kardeşim wifi dağıtıcınla veya pc driverınla ilgili bir sorunun var.
Modem değiştirerek kullanmayı dene. Veya farklı bir router ile wifi dağıtmayı.
Veya adsl kullanıyorsan hat desteklemiyor olabilir. O yüzden kopma yaşıyor olabilirsin.

Son düzenleme:
İnternet hızın nedir ?
2 sene önce başıma gelmişti oyun oynarken ortasında sürekli bağlantı kopuyordu. internet sağlayıcısını ara derim.
Bana verdikleri cevap bulundugunuz bölgenin altyapısı bu hızı desteklemiyor o yüzden arasıra kopmalar olabilir hızınızı düşürelim mi olmuştu. Kötü şeyler yazmıyım şimdi neyse.:) Düşürttüm herhangi bi sorun kalmamıştı

Aynı Sorun bendede vardı müşteri hizmetlerini aradım düzelmedi, modemi değiştirdim düzelmedi. sorun kullandığım programdanmış
wl 1700 usb yeniden yükledim sorun çözüldü.

arkadaşlar format atmadan önce böyle bi sıkıntı yoktu ya tabi şöyle bi durumda olabilir format attığım gün modemede bişeyler olmuşta olabilir :) ama formattan önce böyle sorun yoktu ve driverlar olarak pcnin orjinal cdsindeki driverleri kurdum

İnternet hızın nedir ?
2 sene önce başıma gelmişti oyun oynarken ortasında sürekli bağlantı kopuyordu. internet sağlayıcısını ara derim.
Bana verdikleri cevap bulundugunuz bölgenin altyapısı bu hızı desteklemiyor o yüzden arasıra kopmalar olabilir hızınızı düşürelim mi olmuştu. Kötü şeyler yazmıyım şimdi neyse.:) Düşürttüm herhangi bi sorun kalmamıştı

yok hocam daha önceden bu sıkıntı yoktu internet hızı aynıyken aynı laptopla problem olmadı formattan sonra bişeyler oldu sanırım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri