İnternet Cafe İçin Oyun Bilgisayarı Önerisi Olan

bysasa

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Yeni bir girişimde bulunmak üzereyim

Bunun için Oyun oynayan arkadaşlardan yada bilgi sahibi olanlardan örnekleri ile öneriler almak istiyorum
Kurmak istediğim sistem hem performanslı hemde ekonomik olmalı ( bilgisayar)

Kurulacak Oyun Bilgisayarları elimizde bulunan 10 adet 65" / 165 Cm Full Hd Televizyon Sistemlerinde kullanılacak

Bilgisi olan öneride bulunacak arkadaşlar varsa sevinirim
Şimdiden teşekkürler..

Bi arkadaşım internet cafe devraldı. Yaklaşık 45 Bilgisayarı mevcutmuş ve komple satacak bilgisayarları isterseniz numarasını vereyim ?=

Bi arkadaşım internet cafe devraldı. Yaklaşık 45 Bilgisayarı mevcutmuş ve komple satacak bilgisayarları isterseniz numarasını vereyim ?=

neden hocam satıyor bir bilginiz var mı, yani bende net kafe açmayı düşünüyorum, para yok mu sizce bu işte

Ekonomik olmasini istiyorsan tercih AMD olmali intelden biraz daha uygun olur.

---------- Spam Engelliyici 22:43 ---------- Önceki Mesaj 22:42 ----------

17 Yildir internet cafe isletmekteyim ve son demine gelmis durumda bende birakmayi dusunuyorum.

neden hocam satıyor bir bilginiz var mı, yani bende net kafe açmayı düşünüyorum, para yok mu sizce bu işte

Kendisini detaylı dinleme fırsatım olmadı ancak anladığım kadarıyla asıl dükkanı almak istiyormuş, farklı bir iş yapmak amaçlı almış. Satan adam bilgisayarlarıda alırsan dükkanı öyle satarım deyince komple almış.

Erkek kardeşinin şuanda internet cafesi var 80 Bilgisayarları var yeterli olduğu için yeni kafeden çıkan 45 bilgisayarı satacak.

Bildiğim kadarıyla 30 Tanesi gayet iyi durumda ve cafe bilgisayarı olacak kapasitede. 15 Tanesi düşük seviyeli.

Hocam ben sizi facebook ta kafeciler yardımlaşma grubuna ekleyebilirim
bunun yanında bütçenize göre tavsiyeler verebilirim ben de yıllardır bu işlerin içindeyim kafe çalıştırıyorum şuan çalışan olarak skype varsa ordan konuşabiliriz

Teşekkür ederim bende devralma aşamasındayım 25 makina var ama işe yaramayanları kaldıracağım o yüzden yeni ve performans makinası almak istiyorum
Arkadaşın makinalarının ne tür olduğunu iletirseniz sevinirim

şimdi eğlence vergisi falanda çıktı cafecilere

Ekonomik olmasini istiyorsan tercih AMD olmali intelden biraz daha uygun olur.

---------- Spam Engelliyici 22:43 ---------- Önceki Mesaj 22:42 ----------

17 Yildir internet cafe isletmekteyim ve son demine gelmis durumda bende birakmayi dusunuyorum.

Amd oyun işlemcisi onu biliyorum En son gelişmiş oyunları ( gta 5 ve bunun benzeri) oyunları oynata bilecek ekonomik makina öneriniz varmı

Amd oyun işlemcisi onu biliyorum En son gelişmiş oyunları ( gta 5 ve bunun benzeri) oyunları oynata bilecek ekonomik makina öneriniz varmı

Uzun zamandir donanim olarak arastirmalarim olmadi. Malum gunden gune degisebilen sektor. Ama hani olurda takildiginiz bi yer olursa yardimci olmaya calisirm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri