internet download manager sorunu

bilenesor

Kayıtlı Üye
arkadaşlar

bugun farkettim bazı youtube videolarını idm indirmiyor

you tube farklı bir dosya türümü yaptı yoksa diye şüpeleniyorum

bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

farklı tarayıcılardan denedinizmi? Yada farklı bir İDM versiyon deneyin düzelecektir...

nbkyc.gif

1 youtube videosunu indirmediğine hiç rastlamadım ben açıkçası hangi videoyu indirmiyor mesela 1 örnek paylaşırsan iniyor mu inmiyor mu sadece sende mi inmiyor anlayabiliriz

Merhabalar,

Real Player'ın Downloader özelliği bulunmakta. Onuda kullanabilirsin.

bu video dosyasini indir yazan yeri kapatin sayfayi yenleyin

ondan once izlediginiz videoya yada reklam oncesi idm nin verileri okumasi bu duruma yol aciyor dedigim gibi olmazsa IDM ye girip daha once indirdiginiz verileri silin

youtube den video yu
MP4-AVI-3GP-MP3 en cok kullanilanlari yazdim, bu tarzda indirmek icin tavsiye edecegim program

atube-catcher

Hizli ve video yu orjinal kalitesinde aliyor ayrica link kismina kanal ismi falan yazarsaniz o kanala ait butun videolari alir

birsey daha ekleyeyim, ayni dosyanin MP4,FLV dosyasini okudugunda da kafasi karisabiliyor IDM nin ama dedigim yontemle halledebilirsiniz bu sorunu

evet ben de bu soruna rastladım söyle bir uyarı veriyor "bu siteden birden fazla video indiremezsiniz"

evet ben de bu soruna rastladım söyle bir uyarı veriyor "bu siteden birden fazla video indiremezsiniz"

hocam yanlışın var aynı anda bis siteden 10 tane video indiriyorum...idm nin çerezlerle alakalı bir sorun o

valla bilmiyorum ustad. ben de kafa yormadım download programı ile indiriyorum videoları artık..

yenlis yok site bazen IDM nin istedigi videou iki sefer gonderiyor yada site icinde hareketli video tarzinda reklam flash uygulamalar varsa onlarida aliyor tarayiciniz chrome ise bunu verme olasiligi daha yuksek, bu hatayi aldiginiz internet sitesini de soyleseydiniz kesin su derdik muhtemelen butun sitelerde yapmiyordur ?

yenlis yok site bazen IDM nin istedigi videou iki sefer gonderiyor yada site icinde hareketli video tarzinda reklam flash uygulamalar varsa onlarida aliyor tarayiciniz chrome ise bunu verme olasiligi daha yuksek, bu hatayi aldiginiz internet sitesini de soyleseydiniz kesin su derdik muhtemelen butun sitelerde yapmiyordur ?
sadece youtubede bu hatayı veriyor tüm tarayıcılarda aynı sorunu veriyor.

diğer sitelerdeki video indirmelerinde hiçbir sorun yok sadece youtube

sadece youtubede bu hatayı veriyor tüm tarayıcılarda aynı sorunu veriyor.

diğer sitelerdeki video indirmelerinde hiçbir sorun yok sadece youtube

IDM youtube ile oldu bitti anlasamadi ki zaten, youtube icin en iyi program

aTube Catcher

ucretsiz - hizli - kaliteli

mp3 den hd ye kadar istediginiz gibi indiriyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri