İnternet Explorer Ana Sayfa Değiştirememe

flypow3r

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar nerden bulaştığını anlamadığım lanet birşey bulaştı internet explorer'a.
globasearch diye bir tarayıcı çıkıyor.
safe-web.tk, uppersearch.tk diye değişiyor kendi kendine.
bazı yöntemleri denedim.
malwarebytes ile tarattım yine düzeltemedim.
var mı yardımcı olabilecek.

adwcleaner ile temizlemeyi dene hocam

heh bu programı düşünüyordum adı aklıma gelmemişti.
hemen deniyorum.

---------- Spam Engelliyici 00:37 ---------- Önceki Mesaj 00:17 ----------

yok bu sefer malwarebytes de adwcleaner da çözüm olmadı.
halbuki adw cleaner'da kayıt defterindeki globa search şeylerini bulup sildi diye gözüküyordu log dosyasında ama yine olmadı.
başka önerisi olan var mı?

---------- Spam Engelliyici 00:54 ---------- Önceki Mesaj 00:37 ----------

Arkadaşlar bir el atın be, deli etti beni bu siliyorum geri geliyor siliyorum geri geliyor.

spyhunter programını kullan full indirmen gerekli bütün virüsleri temizler kesin çözümü:)

adw cleaneri doğru kullandıgından emin misin. o kesin çözüm çünkü. temizledikten sonra reset atıcak ie gir sonra çerez temizleyip ana sf değiştir.

Daha önce de kullanmıştım hocam.
Buluyor siliyor reset atıyor sonra pc açınca yine yükleniyor arama motoru kendi kendine.
Anlamadım birşey.

---------- Spam Engelliyici 01:03 ---------- Önceki Mesaj 01:01 ----------

spyhunter programını kullan full indirmen gerekli bütün virüsleri temizler kesin çözümü:)

kuruyorum şimdi deneyeceğim.

---------- Spam Engelliyici 01:03 ---------- Önceki Mesaj 01:03 ----------

register'de globasearch diye aratıp içinde bulunduğu klasör dahil tüm alt klasörleri silme işlemi de yaptım. pc yeniden başlatınca eskiye dönüyor.

Daha önce de kullanmıştım hocam.
Buluyor siliyor reset atıyor sonra pc açınca yine yükleniyor arama motoru kendi kendine.
Anlamadım birşey.

---------- Spam Engelliyici 01:03 ---------- Önceki Mesaj 01:01 ----------

kuruyorum şimdi deneyeceğim.

Ben şu programı kullanıyorum. AdwCleaner - Bilgisayarınızı Zararlı Yazılımlardan Temizleme Programı İndir (Gezginler / Son Sürüm)

Edit: Ayrıca denetim masaından program ekle/kaldır ı bi kontrol et istersen. Hatta resmini atma şansın varsa pm ile gönder buna sebep olabilecek bir yazılım mevcutsa onu kaldır. Sonra Adw ile temizle.

Son düzenleme:
Kaldırıp yeniden yüklemeyi denedin mi?

hocam ayıptır söylemesi denetim masasında internet explorer diye birşey yok.
dosya konumuna girdim uninstall gibi bir dosya yok.
şimdi spyhunter'i deniyorum bayağı iddialı görünüyor.

7MBmbY.png

buldu ama bakalım temelli silebilecek mi.

Program ekle kaldırda bilmediğin dandik bir program varsa ve gözüne çarptıysa onuda kaldır. Bana genelde bu tip şeyler o tip programlardan geliyor. Bela gib yapıştımı gitmiyor. :)

Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main buraya yapmak istedigin sitenin linkini gir

Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main buraya yapmak istedigin sitenin linkini gir

bu çözmüyor hocam problemimi denedim. internette yer alan çözümleri denedim. bu spyhunter'de buluyor ama silme kısmına gelince satın alma istiyor galiba. bir daha deneyeyim.
[MENTION=10960]fth[/MENTION] hocam o niyetle girmiştim zaten, pc de pek program yok yabancı birşeye rastlamadım. bende yaparım onu genelde.

bu çözmüyor hocam problemimi denedim. internette yer alan çözümleri denedim. bu spyhunter'de buluyor ama silme kısmına gelince satın alma istiyor galiba. bir daha deneyeyim.
[MENTION=10960]fth[/MENTION] hocam o niyetle girmiştim zaten, pc de pek program yok yabancı birşeye rastlamadım. bende yaparım onu genelde.

Full indirmen gerek söylemiştim hocam

Full indirmen gerek söylemiştim hocam

bu olmadı işte. :)
ama sağlam program.

---------- Spam Engelliyici 02:43 ---------- Önceki Mesaj 01:57 ----------

torrent'ten tam sürüm indirip yaptım oldu. yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

bu olmadı işte. :)
ama sağlam program.

---------- Spam Engelliyici 02:43 ---------- Önceki Mesaj 01:57 ----------

torrent'ten tam sürüm indirip yaptım oldu. yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

bilgisayarı geri bir tarihe alın sorununuz çözülür

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri