İnternet Hattı hakkında Bilgi!

MetinK

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Annem doping çukurova mı ne öyle bir hatta demiş gelin ben üye olucam

8mbit hız 50 gb akk ya dedim böyle bir şirkete güvenilmez kavga ettim falan evde annemle 56 tl demişler.

Annemin istediği telefon istemeyecek birde ucuz olacak böyle bir sağlam yayıncı tanıyor musunuz.

Superonline ile görüştük 64 tl istiyor ama annem en fazla 55 tl olsun diyor. Biri bana yardım edebilir mi galiba yalın adsl olarak geçiyor.

Doping fena değildir 2 yıl boyunca evde kullandım zamanında hiç bi sorun sıkıntım olmadı da bi kere fena bi şimşek düşmüştü 5-6 saatlik bi kesinti olmuştu internette.

Hepsi birbirinden beter TTNET en bilindiği de ne oluyor sanki? Ama yine de 5-10 lira için çok fazla bilinmedik markalara gitmeyin TTNET süründürse de ona mecburuz.

Yaşadığın yerde uydunet varsa 8mbit hız 50 gb akk 42 TL. Kablo tvde bedava.

8 mbit nedir abi ya,,100mbit baglantiya 19€ ödüyorum.türkiyede internet neden bu kadar düsük hizli

5 yıldır doping kullanıyorum sıkıntı tinne

Superonline adsl kullaniyorum 8 mbps 50 gb akk 59 tl

Hepsi birbirinden beter TTNET en bilindiği de ne oluyor sanki? Ama yine de 5-10 lira için çok fazla bilinmedik markalara gitmeyin TTNET süründürse de ona mecburuz.

öğrenilmiş çaresizlik böyle bir şey galiba hocam :)

ttnet'e mecbur falan değilsiniz ttnet 4 sene kullandım korkunç bir şeydir, doping 2 sene kullandım ttnetten iyidir, superonline 4 yıldır kullanıyorum o da ttnetten iyidir, doping mi iyi superonline mı iyidir derseniz adsl alacaklar bağlantı kalitesi ve hızı için fark etmez ikiside iyi fiyatı uygun olanı tercih edin, fiber için kesinlikle superonline adamlar fiberde ab ülkeleri kalitesinde iş yapıyor :rolleyes:

---------- Spam Engelliyici 00:51 ---------- Önceki Mesaj 00:47 ----------

8 mbit nedir abi ya,,100mbit baglantiya 19€ ödüyorum.türkiyede internet neden bu kadar düsük hizli

hocam adsl hızı ile fiber hızı farklı olur adsl bakır kablolar eski ise maksimum 8 mbit, yeni kablolar ise maksimum 16 mbit hız alabilirsiniz verimli olarak, fiberde ise internet bakır kablolarda olduğu gibi elektronlar üzerinden taşınmıyor, ışık fotonları üzerinden taşındığı için ışık hızında internet oluyor haliyle çok yüksek hızlara çıkabiliyorsunuz şu anda Türkiye'de fiber destekleyen bir altyapıya sahip evde oturuyorsanız dilerseniz 1000 mbit (1 gbit) hızda bile kullanabilirsiniz. Bu hızlar Türkiye'de halihazırda mevcut ve kullanan yerler var datacenterlar falan. Ama fiyatlar tabii ki sizinkilerin en az 2 katı fiyat, sizde 100 mbit 19€ sa bizde 40€ orası ayrı :o

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri