İnternet Hızı Sorunsalı

sceeplock2

Kayıtlı Üye
Merhaba sayın forum üyeleri modem konusunda çok büyük sıkıntılar çekiyorum lütfen yardımcı olun. Öncelikle modemim td854w. Tttnet Ultranet paketine aboneyim. Maksimum hız 16 megabit olarak gözüküyor. Speedtest'ten hız ölçtüğümde hız 10 megabit yazıyor. Ancak indirme yaptığımda ulaştığım maksimum hız 1 megabit. Sizce burda sorun nerde modemde mi ?

Merhaba sayın forum üyeleri modem konusunda çok büyük sıkıntılar çekiyorum lütfen yardımcı olun. Öncelikle modemim td854w. Tttnet Ultranet paketine aboneyim. Maksimum hız 16 megabit olarak gözüküyor. Speedtest'ten hız ölçtüğümde hız 10 megabit yazıyor. Ancak indirme yaptığımda ulaştığım maksimum hız 1 megabit. Sizce burda sorun nerde modemde mi ?

wifi mi lan mı ?

Bazı arkadaşlarımda 4-5 megabit indirme hızı görmüştüm hocam

Hocam 1 megabit indirme hızı alıyorum. Neresi ideal bunun.

---------- Spam Engelliyici 22:53 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

Wifi'den bağlanıyorum Hocam

wifiden bağlanıyorsan normal

ben 25 mbit internet kulllanıyorum

lan ile bağlandığımda 25te 25 download alıyorum saniyede 3.2 ile indiriyor

fakat wifi ile bağlandığımda 16-17 ye düşüyor bunda da saniye de 1.8 de felan indiriyor

maksimum hızı wifi ile hiçbir zaman göremezsin

wifiden bağlanıyorsan normal

ben 25 mbit internet kulllanıyorum

lan ile bağlandığımda 25te 25 download alıyorum saniyede 3.2 ile indiriyor

fakat wifi ile bağlandığımda 16-17 ye düşüyor bunda da saniye de 1.8 de felan indiriyor

maksimum hızı wifi ile hiçbir zaman göremezsin
Anladım Hocam. Peki Hocam Sizce Tp-link Td854w yeterli mi 16 megabitlik paket için yoksa daha üstün bi modem alsam internet hızında azda olsa bi artış yaşanır mı?

300 kb ile indiriyorum :D modemin arayuzunde destekledigi miktar yaziyor eger o maximum seviyedeyse olabilir hiz yavasligi

Telefondan gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri