İnternet hızımız uçacak!

• Kullanıcı muda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Tatmin olamıyoruz hiç bir şeyden

54k 1mbs 4mbs 8mbs 16mbs yükseliyorda yükseliyor yani geçmişi bi hatırlayın bu kadar aşağlamayın beyler :D kolay işler değil bu ortan tak bi kablo ver bi fiş cıkar bi buton az uzat genişlet şeklinde yükselmiyor bu hızlar kaldırabilecek bir port sistemimiz var bizde buna göre kullanıyoruz yani herkes 8mbs işlem yapsa internet kesilmez yada yavaşlamaz yada çokmez şimdi maksimum kullanım sınırı olan bir şeyden 100mbs istemekte dogru değil orta seviyedeki ülkelere nazaran bence çokta başarılı bir şekilde ilerliyor internet süreci

Senin o dönemleri yaşamadığın zaten şu yorumlarından belli.
14 yaşından itibaren netteyim.
Saydığın hızlarda artmadı zaten net hızıda ayrıca.
56k 128k 256k - 512k ve 1Megabit olarak hızlar arttı.
Ayrıca 2006'da ben 4megabit net kullanıyordum, övdüğün telekom o kadar iyi çalıştıki.
Yıl 2013 hala 8megabit tam kullandırtmıyor. ( 7megabit maksimum geliyor )
Evet 2013-2006=7 senede 3megabit hızım artmış.

Peki ben 56k kaç yılında kullanıyordum.
2000 senesinde 13 senede de 56k'dan 7megabite kadar hızım artmış.
Telekom hakketen çalışıyor.
:D
Hakkını yemeyin eleştirmeyin.

O kadar şikayet ediyorsunuz hala niye kullanıyorsunuz birader ttnet i :D

Superonline Finernet ( gerçek fiber ) ve Uydunet ( kablonet ) harici Yer altındaki tüm BAKIR kablolar Telekomun, Gidip D-Smart net alsanda aynı BAKIR kablo ile hizmet aldığımız için TTNet el mahkum.
:cool:

Aslında bu büyük firmaların yapacağı iş basit. Uzaya 1 kaç uydu yollucaklar tv kanalı çeker gibi uygudan internete bağlanılacak, ödemeyide online yapacaksın veye bayilikler vereceksin, komisyon karşılığı ödemeler bu bayilere yapılacak. Olunmucak bişey değil aslında.

İnşallah doğrudur. Anında değiştiririm ttneti.

belkide bu yüzden ttnet interneti hızlandırma çalışmasını başlatarak karşı atağa geçmiş olamazmı ? :)

haberin doğru olduğu kesin de önemli olan bu olay ne zaman ülkemize gelecek?

HABER TAKİP
Internet.org
https://www.facebook.com/Internetdotorg
https://twitter.com/internet_org
https://plus.google.com/u/0/114500002578830201313/posts

bir b*k olmaz bence.adamlara arıza kaydı bırakırım arayan ilgilenen olmaz.ama lafa gelince herşeyi yapıyorlar.lan ben bulundugum yerde yeminle 1 mbit internet hızını zor alıyorum.onlar ilk baş bunları düzeltsinlerde. tövbe tövbe.kusura bakmayın beyler cinlerim tepeme cıkıyor.böyle konularda

Ben uydunete geçtim geçen yıl 1mbitti hızım bu yıl 20mbit oldu seneye 50 veya 100 alırım artık. Artış dedigin böyle olacak

hızı artırsınlar bu sefer akk ye daha erken yakalanacak millet..20 gün boyunca 3 mbit ile devam eder herkes yola.

İnşallah hocam kızgınlık bir yana inşallah olur :)
bu arada hangi şehir sizin ben izmirdeym Bilişim teknolojileri donanım bölümü bitiyor teknik servis personeli olarak yetişiyoz ilk dönem okul biticekte
telekoma diyorum bu işlerle ilgili bölümlerdede şansımı deniyim biraz bilgi verebilirseniz ordanda zıplarım üni bitince Btk,tubitak yada ilgili ama bilişim güvenliği ile ilgili alanlara yönelcemde

Not : iş başka kızmak başka :D

bende izmirliyim hocam. herkes ttürk telekomu şikayet ediyor ama herkeste türk telekoma mecbur.bugün diğer tüm operatörler, bizim santrallerimizi kullanıyor hizmet vermek için. bütün ana omurgalar türk telekoma ait. diğer operatörlere geçtiği için bin pişman bir sürü müşteri geliyor bize. çünkü operasyonel anlamda iyi bir ekipleşme yok. arızalarda çok yetersizler. Ve bence, süperonlinenın izmirde yaptığı altyapı, çok uzun süre yaşamayacak.2-3 seneye bol arızalı günler onları bekliyor. Diğer konularda ise, şöyle örnekle açıklayayım. izmirde yaklaşık 1,5 milyon telefon müşterimizin, yaklaşık 500 binini
fiber altyapıya kavuşturacağız sene sonuna kadar. Seneye hedefimiz, 500 bin aboneyi daha fiber altyapıya kavuşturmak. Bu arada İzmirde ttnet mağdurları şikayetlerini özelden atarsa, yardımcı olmaya çalışırım

Ben uydunete geçtim geçen yıl 1mbitti hızım bu yıl 20mbit oldu seneye 50 veya 100 alırım artık. Artış dedigin böyle olacak

uydunette nasıl oluyor kardesim.biraz anlatırmısın.bakarsın bende gecebilirim.adsl ilemi oluyor yoksa kablo falan vs.acıklarmısın.fiyatı nasıl taahaüt süresi varmı.:D

Benim daha hiçbişe uçmadı akk sınırını geçmişim 1 mb ile video indiriyorum şu anda :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri