İnternet Mağazaları Hakkında Bilgi(Yardım)

ozqur17

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar internet üzerinden samsung galaxy s4 alacağım ama aklıma takılan sorular var alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

1- Kliksa'dan herhangi bir telefon aldınız mı ?
2- İthalatçı Firma garantisi nedir ? Samsung Türkiye Garantisi Nedir ?
3- Güvendiğiniz bir site varmı ?
4- Net üzerinden Galaxy s4 alan varmı ?

Dostum kliksa iyi bi sitedir garantiyi dusunme sana verdigi garanti adresine kargoya veriyosun 1 haftada geri geliyo int alisverisi normalden daha guvenli
7 gun kosulsuz iade hakkin var

2- İthalatçı Firma garantisi nedir ? Samsung Türkiye Garantisi Nedir ?

ithalatçı firma paralel ithalat diyoruz veya grey, bir takım servislerle anlaşıp kendi yurtdışından ithal ediyor abc elektronik vs...diğeri de distribütör garantisi yani resmi şirketi tarafından ithal edilmiş mal demek

servis kalitesi farkı ortaya çıkıyor samsung türkiyenin atıyorum istanbulda neredeyse her ilçede servisi varsa müşteri hizmetlerine önem veriyorsa bu paralel ithalatın daha az ve daha pro olmayan servisleri olduğu düşünülüyor

arada çok fiyat farkı yoksa distribütör garantisini seçmek daha mantıklı bence

Ben istanbul bilişim den S4 mini aldim.hem çok ucuz hemde sipariş ten bir gün sonra elimdeydi telefon.

Hepsiburada.com'da satılan ürünlerin hepsi distribütör garantisi altında oluyor.Kliksanında bir farkının olacağını sanmıyorum.

1- Almadım ama 2 defa alışveriş yaptım ucuz,güvenilir.
2- İthalatçı firma telefonu paralel ithalat şeklinde getiren firmanın kafasına göre verdiği garanti yani telefonunda sorun çıkarsa samsung değil onların belirlediği bi servis ilgilenicek.
3- İnternetteki çoğu sitelere güveniyorum sorun yaşamadım akakceden bak en ucuz samsung garantiliden al, rahat ol :)

Bilgileriniz İçin Teşekkür ederim, Ama İstanbul Bilişim Hakkında şikayetvar'da baya şikayet var. kargo da gelen ürünlerle ilgili

İşinizi garanti etmek istiyorsanız en iyisi hepsiburada dan alın hocam.Şahsen ben ödeme bilgileri ekranında adres çubugunda yeşil ışık olursa ve site düzeni içerigi güzel olursa o siteden alışveris yaparım.Başıma kötü olayda hiç gelmedi.

Istanbulbilisim'den laptop aldım bir sıkıntı olmadı bende.

Plastikler için bilemem ama istanbul bilişimden laptop aldım daha 4 gün önce de modem aldım. Gayet hızlı ve güvenilir bir alışveriş tavsiye ederim. Her ürünümü netten alıyorum artık bir tek telimi vatandan giderek aldım oda indirimde ve yakın diye beklemeye sabredemedim :) Şiddetle tavsiye :) özellikle istanbul bilişimden birşeyler alırken çekinmem yok artık direk alıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri