İnternet Paket Hakkında İstişare

Hayalet301

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ttnet kullanıyorum 1-2 hafta sonra sözleşmem bitiyor ve yenilemek istemiyorum.

8 Mbps İnternet Hızı
Adil kullanım kotası 100 gb
Ücret : 62 Lira ödüyorum
Ev telefon : 25 tl her yöne 3000 dakikası var

Evet arkadaşlar ttnet 24 ay sözleşme yapmak istemiyorum ve kullanmakta açıkcası :D arkadaşkar sizler ev telefon ve internet paketleri olarak tavsiye edebileceğiniz var mı?

TürkNet buldum çok cazip geldi sözleşme yok :D internet ve ev telefon fiyatı 59.99 TL :D resim ekledim detaylar yazmakta sizin önerebileceğiniz var mı?

by485V.png

Merhaba arkadaşlar ttnet kullanıyorum 1-2 hafta sonra sözleşmem bitiyor ve yenilemek istemiyorum.

8 Mbps İnternet Hızı
Adil kullanım kotası 100 gb
Ücret : 62 Lira ödüyorum
Ev telefon : 25 tl her yöne 3000 dakikası var

Evet arkadaşlar ttnet 24 ay sözleşme yapmak istemiyorum ve kullanmakta açıkcası :D arkadaşkar sizler ev telefon ve internet paketleri olarak tavsiye edebileceğiniz var mı?

TürkNet buldum çok cazip geldi sözleşme yok :D internet ve ev telefon fiyatı 59.99 TL :D resim ekledim detaylar yazmakta sizin önerebileceğiniz var mı?

by485V.png

Turknette ttnetin altyapısını kullanıyor.Sadece paket ücretleri,taahhüt vs gibi durumlar farklı olur o kadar.Hız acısından ttnetle aynıdır.

Turknette ttnetin altyapısını kullanıyor.Sadece paket ücretleri,taahhüt vs gibi durumlar farklı olur o kadar.Hız acısından ttnetle aynıdır.

vodafone,superonlien olsun aynı alt yapıyı kullanmakta hocam. ttnet 8 mbps hız alırken şimdi en düşük 32 mbps 75 mbps kadar 150 adil kullanım artı telefon...ttnete göre baya cezbetti :) acep diğer firmalarda bu tarz kampanyalar var mı?

vodafone,superonlien olsun aynı alt yapıyı kullanmakta hocam. ttnet 8 mbps hız alırken şimdi en düşük 32 mbps 75 mbps kadar 150 adil kullanım artı telefon...ttnete göre baya cezbetti :) acep diğer firmalarda bu tarz kampanyalar var mı?

İllaki vardır hocam.Eğer kaldığınız yerde fiber altyapı varsa süperonline a geçin derim.

Ben de internet bağlatacağım yeni vodafone 32 megabit 120 gb akk 62 dediler

Paketi almadan önce:
32mb hız ile kullanacaksınız.

Paketi aldıktan sonra:
32mb'a kadar çıkabilir demiştik, sizinki desteklemiyormuş.

diye bir şey okumuştum, çok doğru :)

Hocam paketi almadan önce senin bulunduğun bölge 32mbps destekliyor mu? Onu kontrol ettir. ;)

Olayina farkinda oldugum icin ilk once ttnet sordum daha sonra turknet. :)

Ben de internet bağlatacağım yeni vodafone 32 megabit 120 gb akk 62 dediler

Hocam sadece internet ise daha uygun fiyatlara bulabilirsin.

Paketi almadan önce:
32mb hız ile kullanacaksınız.

Paketi aldıktan sonra:
32mb'a kadar çıkabilir demiştik, sizinki desteklemiyormuş.

diye bir şey okumuştum, çok doğru :)

Hocam senin duruma dusmemek icin ikiyerde teyit ettirdim

Nerden bulacagim hocam ornek verin 32 megabit 60tan ucuz bulamadim sadece internet olacak

hocam iyice araştırmak lazım tahminimçe vardır.

Turknet in telefonsuz yalin paketleri yokmu

müsteri hizmetleri ile görüştüğümde sadece tek bir paket olduğu söylemişti. internet sitesi gezdiğimde ise internet +tlf farklı paketlerınde olduğu gördüm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri