D
daralll
Guest
az önce ttnet den aradılar.paketimin biteceğini ve uzatmak istersem şu anda 46-47 lira ödediğim faturanın 75 lira indirimli fiyat olarak yenileceğini bildirdiler.uzatmazsam 100 civarıymış,nasıl indirimse 100den 75e düşürüyoruz diyorlar ama 46dan 75 e yükselttik demiyorlar 
bende daha iyi sunacağınız bir fırsat kampanyası yoksa başka servis sağlayıcılarla irtibata geçeceğim diye blöf yaptım ama yemedi
kullandığım paket;TTNET 3LÜ FIRSAT_Tivibu paketi
24mbps limitsiz internet
konuştukça öde ttnet alo
tivibu ev den oluşuyor....
bu konuda da aklıma takılanlar var.şimdi ben paket biter bitmez iptal ettirmem lazım ki 100lük faturaya geçiş yapmasın.
internetten baktığımda telefon 18inde abonelik biterken diğerleri 24ünde bitiyor.aynı anda aldığım ürünlerden telefon neden önce bitiyor anlamadım.iptal işlemini nasıl yapmalıyım ki bana 100lük faturaya geçiş yapmasın.
evin olduğu yerde fiber falan desteklemiyor,en yüksek hiper destekliyor...
tv önemli değil,çanağı bağlarım yine de telefon+internet 50civarı şu anda aktif kampanya var mı?
bende daha iyi sunacağınız bir fırsat kampanyası yoksa başka servis sağlayıcılarla irtibata geçeceğim diye blöf yaptım ama yemedi
kullandığım paket;TTNET 3LÜ FIRSAT_Tivibu paketi
24mbps limitsiz internet
konuştukça öde ttnet alo
tivibu ev den oluşuyor....
bu konuda da aklıma takılanlar var.şimdi ben paket biter bitmez iptal ettirmem lazım ki 100lük faturaya geçiş yapmasın.
internetten baktığımda telefon 18inde abonelik biterken diğerleri 24ünde bitiyor.aynı anda aldığım ürünlerden telefon neden önce bitiyor anlamadım.iptal işlemini nasıl yapmalıyım ki bana 100lük faturaya geçiş yapmasın.
evin olduğu yerde fiber falan desteklemiyor,en yüksek hiper destekliyor...
tv önemli değil,çanağı bağlarım yine de telefon+internet 50civarı şu anda aktif kampanya var mı?