Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
beyler internet sansürü yürürlüğe girmiş herhalde...
ben ne yaparsam ceza alırım?
mesela film indirsem ceza alırmıyım veya torrent oyun,mp3 vb
yoksa sadece +18 içinmi geçerli bu?
cevaplar için sağolunbi arkadaş yazmışta torrent oyun indirene 500tl film indirene 500 tl diye saydırmış
![]()
cevaplar için sağolunbi arkadaş yazmışta torrent oyun indirene 500tl film indirene 500 tl diye saydırmış
![]()
Açlık sınırı 1065 TL,Yoksulluk sınırı 3 bin 580 TL, yeni asgari ücret 846 TL!
Yani 1065 tl kazanmıyorsan AÇSIN demek bırak karnının doymasını AÇLIKTAN ÖLMEN LAZIM bu asgari ücret ile...
1 İnterneti 5-10 kişinin kullandığı Güzelim TÜRKİYE'm de, 5000tl aylık almıyorsan indirilen film ve mp3 den seni tutuklamaya kimsenin hakkıda yok.
Kimse kusura bakmasın benim cebime her ay 5000tl aylık geçmiyor
O yüzden indirdiğim illegal şeylerden beni suçluyacaklarsa önce kendilerini suçlasınlar.
Kanunları kazanılan paralara göre hazırlamıyorlar maalesef..
Sakın ola ki bu sebeplerle de kanunsuz iş yapmayın..
Şunu unutmayın kullanacağınız her korsandan sizi sorumlu tutabilirler, kanunen böyle bir şey mevcut.. Bilgisayarınızda kullandığınız crackli bir program dahil.
Uygulama aşamasına gelince imkansıza yakın bir durum o ayrı..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.