İnternet Sitemi Test Edermisiniz ?

ahzukabz

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Fotoğraf sanatı ile uğraşanlar için bir site açtım

Fotocek | Sosyal Fotoğraf Platformu

Adresine özellikle fotoğraf ile uğraşan arkadaşların yükleme yapmasını ve sitede gördüğü tüm eksiklikleri veya önerileri bu konu altında paylaşmalarını rica ediyorum.

Herkese iyi çalışmalar dilerim.

Hangi scriptle yaptın siteyi hocam ? Sanki biraz sade basit durmuş gibi.Wallpaperswide üzerine foto sitesi tanımam :)

Merhaba Arkadaşlar,

Fotoğraf sanatı ile uğraşanlar için bir site açtım

Fotocek | Sosyal Fotoğraf Platformu

Adresine özellikle fotoğraf ile uğraşan arkadaşların yükleme yapmasını ve sitede gördüğü tüm eksiklikleri veya önerileri bu konu altında paylaşmalarını rica ediyorum.

Herkese iyi çalışmalar dilerim.

Sitenin gelişmesi için bence yüklenen fotoğrafa sitenin domaini basılması lazım.
Örn: depositphotos gibi hocam. Böyle gelişmesi daha hızlı olur.

login olmadan indirme ve beğenme yapınca hata veriyor indirmesi gerek fakat beğenince uyarı verebilir login diye.

Kullanılan tasarımı beğendiğimi söyleyebilirim ama siteye üye olmadanda fotoğraf eklenmeli bence.

footerda bulunan Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. yazısını kaldırmanızı öneririm öteki durabilir.

Site özel bir script. Yabancıydı Türkçe'ye çevirdim. Güncellemeleri yaparken artık eski popülerliğini kaybeden fotokritik adlı siteyi baz aldım. Yüklenen fotoğraflara site adresi beni düşündürmedi değil ancak yüklenen fotoğraflar biraz sanatsal fotoğraflar yani fotoğraf işi ile uğraşanlar için yaptım ve onların fotoğraflarının üzerine site ismimi koymak saygısızlık gibi olur diye düşündüm o yüzden şimdilik site adresi düşünmüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri