İnternet Tavsiyesi

:) modemin falan bozulursa yeni modemi getiriyorlar mesela.

mobil mesaj

İşte ben hiç açmadım internet hocam :D şimdi açacağım diyorum adamlar 16 mbps tarifesini imzalatıp gidip sonra demesinler hattınız 2-3 mbps hızı destekliyor biz 16 mbps veremeyiz hani sorun yaşamak istemiyorum iptal içinde para ödemek lazım sonuçta :)

İşte ben hiç açmadım internet hocam :D şimdi açacağım diyorum adamlar 16 mbps tarifesini imzalatıp gidip sonra demesinler hattınız 2-3 mbps hızı destekliyor biz 16 mbps veremeyiz hani sorun yaşamak istemiyorum iptal içinde para ödemek lazım sonuçta :)
Daha fazlası bende yok :) komşulara dadan speedtest yap.iyi geceler

mobil mesaj

komşunuzun hızı kaç mb? aynı binada iseniz muhtemelen değişiklik olmayacaktır sizde de. modem arayüzünden de bakabilirsiniz.

Tnnet ultranet kullaniyom aylik 50 tl 16 mbit hiz 75 gb akn.hizi gayette iyi memnunum

Nasıl oluyor hocam ? 50 tl ye öyle bir paket yok.

DMa5Xv.png

8 MB hocam onlarınki?

Hız testlerinde 8mbps geliyorsa sanada 8mbps den fazla gelmez diye düşünüyorum eğer aynı binadaysanız yada aynı mahalledeyseniz.

Son düzenleme:

DMa5Xv.png

Hız testlerinde 8mbps geliyorsa sanada 8mbps den fazla gelmez diye düşünüyorum eğer aynı binadaysanız yada aynı mahalledeyseniz.

pakette yok ama benim bu sene 6 senemdi sözleşme bitiyordu ttnette siz özel böyle bişey var dedi bende buna geçtim

DMa5Xv.png

Hocam hatların SNR değeri varmış sanırım ona göre destekleyip desteklemediği anlaşılabiliyormuş ben en iyisi komşuya sorayım ona göre bağlatayım adamlar 16 MBPS 64 TL bağlatıp 3 MBPS hız verirse boşa param gidicek.

Hocam hatların SNR değeri varmış sanırım ona göre destekleyip desteklemediği anlaşılabiliyormuş ben en iyisi komşuya sorayım ona göre bağlatayım adamlar 16 MBPS 64 TL bağlatıp 3 MBPS hız verirse boşa param gidicek.

hocam başta 3mbps hız gelmez ama sen 3mbps kullanacaksın :D çünkü hemen kotayı aşacağını düşünüyorum ay dolmadan ki, sende akk olması önemli değil demişsin konunun en başında.Bir şekilde hepimiz bu akkye mahkumuz :D

hocam başta 3mbps hız gelmez ama sen 3mbps kullanacaksın :D çünkü hemen kotayı aşacağını düşünüyorum ay dolmadan ki, sende akk olması önemli değil demişsin konunun en başında.Bir şekilde hepimiz bu akkye mahkumuz :D

Oda doğru hocam ama 16 MBPS iyidir ya her ne kadar AKK olsada :D.Bugün superonline arayacağım diyicem 16 MBPS deyip 3 MBPS bağlarsanız sözleşmeyi kabul etmem baştan gelin ölçüm yapın hat kaç MBPS destekliyorsa ona göre açacağım zaten 8 MBPS destekliyorsa açmam 8 MBPS komşuyla ortakta kullanıyoruz :D

Ailem smile adsl kullanıyor. Smile adsl'den de pek memnun değiller.Kısa süreliğine burda olsam da yt kanal yapmaya çekiniyorum.Nedeni ise şu;Reset atıyorum örneğin 80.65 hep aynı 80.65.xx 3.hane ise her 4-5 ip de bir sürekli aynı geliyor değişen tek yer son 2 hane.O yüzden pek güvenemedim. Ttnet'te böyle bir sorun yok.Superonline'da durum nasıl?
D-smile ile kontratları bitti ttnet'e geçirmek istiyoruz.Geçiş süresi ne kadar sürüyor o ara da internetsiz mi kalıyoruz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri